düz hali omuzlarımdaydı tabi yukarı çekti 3-4 cm ama şunu söyliyim ki benim ilk yaptırdığım kadar kıvırcık olmaz sizinki çünkü baya uzunmuş :) bigudiye üst üste sarıldığı için tutma oranı azalıyor o yüzden korkunuz olmasın :) 1-2 haftaya açılmaya başlamıştı benim saçım o yüzden çok toplanmamıştı yukarıda siz şimdi yaptırsanız bile toplanmazama kalın bigudiyle sardırırsanız saçınızın onu tutmama olasılığı var,benim saçıma bile tutmaz demişti sizin ki çok daha uzun yani bilemiyorum :26: ha bi de saçınızı bi kaç kere düzleştirdikten sonra gözle farkedilir şekilde bi açılma olmuştu ilk yaptırdığımda sözde 6 ay sonra geçicekti ama benim bir,bir buçuk seneye anca geçicek gibi gözüküyo :) ayrıca eğer ankaradaysanız kuaför konusunda yardımcı olabilirim
bana yardımcı olabılırsıııın :)
Canım benim saclarım da cok cabuk yıpranıyor.. 2 ay önce perma yaptırdımm.ama en kalından sardırdım ben. eğer yaptırcaksan kesinlikle tandığın bildiğin bi yer olsun. ben 2 aydır cok mutluyum saclarımla. ayrıca sacımın rengi de 2 ton falan acıldı.. tanımadığın bi yere yaptırma sakın derim.
haftaya kuaföre gidip işin inceliklerini öğrenip yaptırmalıyım o zaman :)
dün yaptırdım su dalgası denen illeti yaptırmaz olaydım diyorum hem 80 tl boşa gtti hem de saçlarım çok kötü oldu tutmadı. ve sürekli jole kullanmak zorundaymışım saçlarımı toplamam gerekiyomuş. yaptırmayı düşünen varsa vazgeçsin derim onun yerine saçlarını jolele çık daha iyi.
arkadaşlar ben 2 kez yaptırdım ve çok memnunum. duştan çıktığım gibi kullanabiliyorum bile çok acil durumlarda. ince telli değil benim saçlarım o nedenle yıpranmadı hiç. saç maskeleri bakım kremleri ile de bütünledim bakımını bir yandan ve hiç bir problem olmadı... bir kaç yıl sonra değişiklik isteyip tekrar yaptırabilirim :) saçı ince telli olmayanlara tavsiye ediyorum kullanımı çok çoook rahatama kuaförünüz çok önemli tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?