kızlar merhaba. su çiçeği aşısını yaptırcam özel doktorunamı yaptırmam gerekiyor? yoksa eczaneden alıp s.ocağında yaptırsamda olurmu? bi yerde doktorun yapması gerektiği hemşire yada ebeye yaptırmayın diye okudum tereddüt ettim. sizler doktora mı yaptırdınız?
Yoo ben eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırdım.Neden öyle bişey demişlerki ayrıca hemşireler her gün kaç çocuğa aşı vuruyorlar onlar daha deneyimli bence aşı vurma konusunda
Yoo ben eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırdım.Neden öyle bişey demişlerki ayrıca hemşireler her gün kaç çocuğa aşı vuruyorlar onlar daha deneyimli bence aşı vurma konusunda
bu sitede su çiçeğiyle ilgili başka birkonuda okudum bunu. diğer aşılarla ilgili değil sanırım sadece bu aşıyla ilgili yada özel aşı olduğu içinmi bilmiyorum doktora yaptırın yazıyordu oyüzden şaşırdım sorma ihtiyacı duydum..
doktorumuz bizi saglik ocagina yonlendirdi asilar konusunda. gayet iyi takip ettiklerini soyledi. ozel asilarini ise eczaneden alip saglik ocaginda yaptiriyorum. hic bir sorunla karsilasmadik - allah karsilastirmasin
neden işte bende bu soruya cevap arıyorum. diğer aşıları zaten sağlık ocağı vuruyor. özel aşıları niye doktoruna yaptırıyorsunuz? doktorunuz neden hep kendi yapmak istedi? hemşirenin ebenin yapması güvenli edğilmi? biz bir yaşından sonra kontrole getirmiyoruz artık özel doktora. oyüzden bir aşı için de götürmek istemiyorum. sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyordum böyle yazılınca kafam karıştı..
benim ikizlerimde 1 yaşını geçti,15 aylıklar ama 3 ayda bir rutin kontrolümüz var.yani özel doktora gitmeye devam ediyoruz.nedenini bilmiyorum ama doktorumuz öyle istiyor ve bunun için ücret falanda almıyor.örneğin 1,5 ay sonra hepatit A aşımız var onuda doktor yapacak.o zaman unutmazsam nedenini sorarım.daha mı güvenli oluyor diyeceğim ama aile hekimlerimiz ve hemşirelerimizde çok iyi.