Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ellerine sağlık canım çok güzeller
yedin mi yoksa bunlardan
ellerine saglık canımm,çok güzel gözüküyor,bayılırım su böregine bebişinin dogum günü de kutlu olsun.. başarılar dilerimm
doğum günü kaçamağı olsun odaçok teşekkür ederim canım :) maalesef gördüğün tabağı gecenin 11'inde yedim, stresten
Rica ederim canımBeğenmenize savindim10 resimden fazla dosya eklenmiyor bu yüzden en uygun böyle olduElinize sağlık. Gece vakti bir sürü is cikarttim. Ama cok guzel duzenlemissiniz. Iyiki varsiniz . Her şey için çok teşekkür ederim :)
doğum günü kaçamağı olsun oda
bu arada doğum gününüz kutlu olsun
Elinize saglik basarilarrr
Rica ederim canımBeğenmenize savindim10 resimden fazla dosya eklenmiyor bu yüzden en uygun böyle oldu
Uğur böceğinizin doğum günü kutlu olsun
Canım 10 dosya 20 url ile resim ekleniyor sizin resimler fazla olunca sorun yaşamışsınızRica ederim:)Aslinda sorun ilk sayfaya tum resimleri yuklemeye calismam oldu. mesajinizdan sonra rahat yukledim. Tekrar çok teşekkür ederim :)
Abooo kimse duymadi :)) ..çok teşekkür ederim canım :) maalesef gördüğün tabağı gecenin 11'inde yedim, stresten
çok teşekkür ederim :)Çok severim su böreğini Ellerine sağlık.Yarışmada başarılar.
Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.
Ellerinize saglik :)) su boregi yemesi bir zevk ama yapmasi mesakatli :/ yarismada basarilar
O yufkalari tek parca halinde hic parcalanmadan haslamissin zayif maharetlisin belli ..
Eline saglik ....
Yarismada basarilar ...
Çok hoş görünüyor. Özellikle meze olsa da yesek :)
Başarılar..
Abooo kimse duymadi :)) ..
Yavruşa hayirli yaslar dilerim ...
E oyle o hamuru tek parca sudan cikarnak her hatunun harci degildir ...çok teşekkür ederim aeben, maharetli demişsin utandım biraz :)