- 27 Ekim 2015
- 88
- 94
- 30
-
- Konu Sahibi ArnoldCivardanegezer
Bu çok güzelmiş gerçekten, sesime güvensem kesin yapardım. Ama ben duşta şarkı söylerken bile komşular bağırıp şikayet etmişlerdiDoğum gününde ona bir cd bir mektup ve bir resim hazırlatmıştım. Cd ikimizinde çok sevdiği bi şarkıcısının doğum günüyle ilgili bir şarkısıydı. Söyleyen bendim:) sesim normalde kötüdür ama çok beğenmişti.. gece tam 12de arabadaydık cdyi taktım şarkıyı dinledi şok tabi:)
Mektup 2 sayfaydı 10 yıllık ilişkiyi anca sığdırdım:)
Resimde ikimziin bi resminin çıktısıydı...
Hem hatıra oldu hemde süpriz:)
Ozel siteler var sevgiliye esine hediye alabilicegin. Cok uygun fiyatlara hemde.
Aklima simdilik gelenler: ikinizin resmini bi yastiga bastirip hediye etmek/ eger masa ustu islerle mesgulse ikinizin adi yazilmis bi kalem vs..
Asıl nickim sıkıcı diye böyle bir şey yapayım da icimde kalmasın dedimöcelikle nickine koptuumm
Hediye tavsiye edemem ancak süpriz açısından bir küçük önerim olabilir.
Elimde "doğum günü kutlu olsun" yazılı bol kalpli öpücüklü A4 kağıtla fotoğraf çektirip tam gece yarısı mesaj atmıştım elemana bayılmıştı. Şu resimdeki gibi tutmuştum.
Çok merak ettiyseniz özelden yazarım ama öyle meşhur üyelerden değilim. Hayalkırıklığı olusturmak istememama ben gercek nicki merak ederim sincik gece gece
Bende esime ikimizin sarkisina forograf slayti yaptim tanistigimiz gunden evlendigimiz gune kadar olan resimleri koydum. Fotosopla ikimizin resimlerinide yaslandirip en sona onu koydum dede ve nine halimizi yaptim. Her resmin altina bir not yazdim. en sonunada onunla yaslanicak olmanin beni ne kadar mutlu ettigini yazdim
Çok merak ettiyseniz özelden yazarım ama öyle meşhur üyelerden değilim. Hayalkırıklığı olusturmak istemem
Bunları ben de düşündüm ama kıyafet konusunda olup-olmama problemi yüzünden riske atmak istemedim. Parfüm bu açıdan risksiz ve daha romantik de geldi. Ama çok begendigim, güzel bir parfümü alirsam da kızlar reklamdaki gibi peşinden uça uça üstüne atlarsa diye bir düşünce aklımdan geçmedi değil (evet kıskanç biriyimdirBen yastık,slayt gibi basit ve üzerinde düşünmekten kasılmış bir hediye yerine daha standart ve günlük sık sık kullanabileceğim bir şey isterdim.
Bana yakışacağı düşünülerek alınmış bir koku bile daya iyi olurdu benim için çok klişe olmasına rağmen.
Ya da çok şık takımlar, gömlekler var benim bile içimin gittiği
Sanki yanlış beden alırsam daha ilk hediyeden çuvallamış gibi telaşa düşerim. Umarım tuttururum, onu alırsam söylediğiniz taktiği kullanıcamDeğişim kartı koyarsınız, bi farklı bedeniyle değiştirir ondan kolayı mı var.Siz arada kaldığınız bedenin küçüğünü alın yeter.
Maşallah almadığınız şey kalmamışBen saat aldım.
Kazak aldım
Tshort aldim.
Kutu yaptım
Doğum gününde odasına mektup gibi birşey yazmistim onu sakladım gündüzden, gece 12 de aradım doğum günü kutlu olsun falan sonra yeri tarif ettim aradı bulamadığını söyledibeni keklemis
Besyocu benimki defacto da bi takimin ürünlerinden aldım alt üst.
Genelde kullanabilicek şeyler alırız biz.
Fotoğrafımızı puzzle yaptırdım.
Erkek ya napayım sanki bide odundur kendileri biraz !
Maşallah almadığınız şey kalmamışBu ilişkinin sürprizsever kişisi sizsiniz Ben de kendi ilişkimin odunuyum işte Sizin gibilerden feyz alcam inşallah, kendimi gelistirmem lazım. Öneriler için teşekkür ederim