Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

sağol canım benim elhamdülillah iyiyiz..
çok geçmiş olsun hayırdır ne geldi başına öyle:26:

Rabbim yardımcın olsun canım benim

allah iyilik versin canım ya ablamla şakalaşırken sırtımdaki ben yarıldı kanama oldu dr.gittik aldılar dikiş attılar bu haftada benim ovulasyon ne yapcam yahuuuu

bendimahicim yanlş yamşım az önce ismini .beni de ekler misin .
ramazanda ne kadar sıkı çalışırız artık bakam .rabbim ol deyince olur inş.

bendimahi
volim
karabiber89
oysu
adzeynep
Talisss
samyeli112233

şimdilik 7 kişiyiz..eminim artacaktırr

Son düzenleme:

cok şükür cnm iyiyiz sen nasılsın?çok geçmiş olsun.iyileş biran önce daha çok işin var :)

yok mu bayrama hamiş girmek isteyeeennn
ben varım yeni katıldım aranıza aadetim 16 sında falab bitti çalışıoruz kızlarrr bakalım tam da gumurtlmaa gunum herhal kasıklarım ağrıo hala devam bakalım Allah gonklumuze gore versinn

cok şükür cnm iyiyiz sen nasılsın?çok geçmiş olsun.iyileş biran önce daha çok işin var :)

iyi olmaya çalışıyorum tatlım da tam zamanında oldu Iş vakti ama nasıl olcak bilemedim :18::18:

aminnnnnn inaşşallah dediğin gbi arkadaşım çifte bayram yaşarız

aminnn inş bu ay hamiş patlaması yaşarız

iyi olmaya çalışıyorum tatlım da tam zamanında oldu Iş vakti ama nasıl olcak bilemedim :18::18:

aminnn inş bu ay hamiş patlaması yaşarız

mrb canm çok geçmiş olsun .
gusüle bi zararı varmıymş acaba baktn mı.olmaz bişi inşallah. bakarsın bu hamile kalırsın bozma moralini allah daha beterinden saklasın

ya kızlar aklıma takılıo diyorlar ya takmayın sallamayın kendiğinden oluo..takıp sallarsanız stres oluo olmuo..ya o da inasın elinde değil ki bu defa da o aklıma takıldı acaba gerçekmi diyorum boyle dikkat ediyoruz die ya olmazsa diyorum ama vardır bizim gibi pimpirikle dikkat edip takip edin hemen olanlar dimi kızlarrr yaaa... sallamamak elde değil kli

Benide yazın biz bu ay başladık bakalım tamda adet günüm bayramda :) inşallah gelmezse Bayram şekeri gelir :)

allah iyilik versin canım ya ablamla şakalaşırken sırtımdaki ben yarıldı kanama oldu dr.gittik aldılar dikiş attılar bu haftada benim ovulasyon ne yapcam yahuuuu

oyy kıyamam ben sana ne kadar gün su değdirmeyeceksin?

hem herkesin ovulasyonu farklı olabiliyor biliyorsun üzme canını ovulasyonu da Mevla bilir

ben varım yeni katıldım aranıza aadetim 16 sında falab bitti çalışıoruz kızlarrr bakalım tam da gumurtlmaa gunum herhal kasıklarım ağrıo hala devam bakalım Allah gonklumuze gore versinn

hoş geldin aynap..
aramıza yeni katıldın ama maşallah hepimizden önde gibisin

bizlerin genelde regli ya bitmek üzere, ya yeni bitmiş..

inşallah ilk hamişimiz olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…