• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

bendimahi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
3.659
2.375
198
Birbirimize destek olmak adına bu başlıkta toplanalım mı arkadaşlar, ne dersiniz?:16:

Haydi bismillah, Rabbim kolaylıklar versiin cnm :9:
ne güzel bitirmişsin benim daha 2. günüm :50:

Kızlaaaaaaaaaaaaaaar...Temmuzun ikinci yarısında hamile kalmak isteyenlerrrrr...Neredesiniiiiz????

Olmaz miiiiiiii ben varim..adetimin 3.gunundeyim.hos ramazanda pek calisamiyoruz ama..bu ayda olmazsa agustosta asilama yaptircaz nasipse..

bende varııımmm :)) merabalar 1,5 yıldır bu yolda uğraş veriyoruz.su sıralar yumurtlama günlerim inş hep beraber bayrama hamiş gireriz :)

yettim kızlar hafta sonu giremedimde :) nasılsınız kızçeler..bu hafta benim sıkı çalışmam lazım mağlum ramazan önceki gibi olmuyo valla.birde aksilik geçirdim sırtıma dikiş atıldı ve ıslatmamam lazım offfffff işte böyle.sizler de ne var ne yok bakem :)

Ben de varıııııımmm :) Allah'ın izniyle inşallah bayrama hamile olarak gireriz

Son düzenleme:
yettim kızlar hafta sonu giremedimde :) nasılsınız kızçeler..bu hafta benim sıkı çalışmam lazım mağlum ramazan önceki gibi olmuyo valla.birde aksilik geçirdim sırtıma dikiş atıldı ve ıslatmamam lazım offfffff işte böyle.sizler de ne var ne yok bakem :)

sağol canım benim elhamdülillah iyiyiz..
çok geçmiş olsun hayırdır ne geldi başına öyle:26:

Rabbim yardımcın olsun canım benim:54:

Son düzenleme:
Back