- 19 Ocak 2012
- 77
- 0
- Konu Sahibi mmmerrrvvve
Sevgilim hep bu tür şeylerin insanları birbirine daha cok bağladığını söyler
Mesafeler arayı soğutur,aşkı bitirir lafıda bu gibi durumlarda cuk diye oturur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgilim hep bu tür şeylerin insanları birbirine daha cok bağladığını söyler
Amin canım benim Allah kavuştursunn sabıır versin
Kimse var miiiiiiii kızlar gelin konuşalım azıcık
Saolasın bende ıyyım canımm :)
Sanırım yanlış teleffuz ettim canım . O laf bu gibi durumlarda cok anlamsız kalıyor demek ıstedımm. :)
Guzeeelll cok guzelll Doğum gunu ıcın pttden bı kutu gondermıstım sanıırm bugun elıne ulasmıstırr . Aramasını beklıyorum tepkısını merak edıyorumm :)))
Sizin nasıll ne zamandır bırlıktesınız ve nerdensın :)
Ayy çok sevinecektir eminim :)) bizim de iyi kuzum sekiz aydır beraberiz ben kendi memleketimde okuyorum o tatil için ailesinin yanına gitti gözüm yolda geri donmesini bekliyorum iste :)) çok şükür iyi aramiz sevgilinin doğum gunu kutlu olsun canım :))
Esas doğum gunu 11 ocak , ama nufusta gec yazdıırldıgı ıcın 3 hazıran . Normalde hep 11 ocakta kutlardık sımdı beklemedıgı bı anda olsun dıye 3 hazıranda kutladım sevıncek sevınmesınede kısısel bakım urunlerınden parfum wb. seylere musade etmedıler yanıcı madde olduguu ıcınn onlara uzuldum bakalım onlarıda kargoyla gondercm ınsallah . Ilk defada mektup yazdım ona cok sasırıcak :)) Allah kavuştursun insallah yavrucum daha uzun ayrılıklar gormeyınnde bı derdın gıdıp gelmesı olsun :)
Çok güzel dusunmussun canım ya beklememesi daha gusel olmuş ay cok etkilendim:)) poff malesef askerlik yapacak ilerde. Okul bitince de gidecek falan ayrılıklar bekliyor bizi. Her firsatta gelir yanıma aa berabee gibi de olmaz hani. Ama belki de birbirimizden sıkılmamamiz için daha hayirlidir böylesi. Çünkü benim okul bitmesine çok var yani evlenmemize de bi 5 sene falan var ozleyerek daha cok isteriz birbirimizi:)))
Bı arasında ayy butun gundur olcem heycandan ne dıcek ne soylcek ıkı romantk kelıme beklerm artkk
Olsun canım her zamanın var bı zorluğu ama gun gelıcek ıykı onu beklemısım dıyceksın Çünkü hem cok guzel gurur verıcı bı duygu hem onsuz yapılan herseye ısyan ettıgın bı zaman ama gelcegı gunu saymak,onca ay sonra onu gormekk ahh ahh o askmların canımların havalarda uçustugu telefon konusmaları . Onu gormesem bıle bu kucuk seylerın mutlu etmesı bıle guzel :)
Zaten gercek sevgılerde sıkılma dıye bısey yoktur mesafe olsun olmasın :)
Eveet ınsan ozledıkce o evlılık zamanlarını daha bı heycanla beklıyo bakalım hayırlısı artıkk 5 sene derız 2 seneye duser bellımı olur keske hersey bızım plandıgımız gıbı gıtse . Mesela 2 yıldır beraberız ılk zaamanlar bahsettıgımızde evlılık cok uzak gelıyodu tabı dıyoduk daha bı 6 sene var sımdı ben 4 yıl dıyorum o en gec 2 boylede değişebiliyo. Çok konuştummm :90::90::90:
Yok bebeğim konuş konuş agzindan bal damlıyor:) ya simdiden nasil ozledim bi bilsen. Evet haklusin bn ondan asla sıkılmam canim benin ya simdi ynimda olsa da sundursem yanaklarini off icim kaynadı ya . Bişey demediyse henüz almamıştır hediyeyi canim ptt geç goturuyo
Ahh ozlem deme ahh 25 gun oldu gormeyelıı taa ağustosta gorucemm bayramda kullanıcak ıznını ahh annesnın askı gelsede tek kavgamız yemek yememem olsaa Evet canım elıne ulastıgnda arar dırek tabı mektubu okumak butun gununu almazsa okadar uzun yazdımkı cocuk dıcek butun askerlık boyunca yazcagın tum mektupları toplasak bukadar olur Çok abarttım altı ustu 2 sayfa ama kucuk kucuk yazdıgım ııcın baya dolu gorundu kagıt Bu arada hangı ıldendın :)
Kuzum ilimi ve okulumu söylemiyorum ben yoksa direk anlaşılırim korkuyorum çok özel seylerim var bu sitede :)) ayy sn de mi yemek yemion kız benim gibi. Bu arada tatlı yaptim da geç yazdim kusura bkma tatlisko
Tamam ozaman canııım gizli kalsııınn
Öyle valla canıım yemekle pek aram yokk
oohh ellerine sağlıkk canım ne tatlısııı
Etimek tatlısı yaptım çok severim de :))))
mmm bıde kremsantılıyse mimmmis olurr :90: