• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Umarim bu defa yine bildigim acilari yasamam. Ne kadar cok isterdim bu defakinin farkli olmasini..

Ahh neden be boncugum. Neden? Sen gormedin mi? Anlamadin mi benim seni ne cok sevdigimi, kiymet verdigimi?

Gelsen konusmak istesen emin ol Kabul ederim. Belki oncesinde biraz konusuruz uzun uzun ama sonrasinda ben tatliya baglamaya dunden raziyim. Bu sekilde bitmesini istemiyorum. Ben seninle neler hayal ettim. Bunlari ben isteyerek yapmadim ki. :(

Anladım ki bana huzur haram.Ölmek istiyorum böyle durumlarda.Sanki boğazımı sıkıyorlar nefes alamıyorum.Annem bana bu hayatta huzur vermeyecek anladım.

Hastane deyince tüylerim diken diken oluyor .Hastaneye falan gitmek istemiyorum artık.Yeter.Ben insan değilmiyim bir nefeste alamayacakmıyım benden başka kimse yokmu imdat diye bağırmak istiyorum.

Offff isteyen cvp yazabilir yazsa daha iyi olur açıkçası. Salı günü ameliyat olucam. Anesteziyi düşündükçe korkum katlanıyor .ne yapıyım ne ediyim ben yaaa.

Offff isteyen cvp yazabilir yazsa daha iyi olur açıkçası. Salı günü ameliyat olucam. Anesteziyi düşündükçe korkum katlanıyor .ne yapıyım ne ediyim ben yaaa.
Anesteziye bayılıyorum :) hiç korkma uyu uyan bir oluyor ben dinleniyorum resmen anestezi yiyince

Belki öyle ama sigara içiyorum ben anestezi den geç uyana bitirmişim bide en az 4 saatlik bi ameliyat .kendim için korkmuyorum iki tane kuzum var benim.oofff allahım yardım et nolur

Çok öfkeliyim, hemde çok.
Öyle ki oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım.

Geçti mi? Tabi ki değil...
Öfkem ikiye katlandı, bu sefer kendime de kızdım 'ne diye zırlıyorsun' diye.

her şeyi geri toparlamam lazım

ben kendim olsam her şey çok kolay aslında

insanlar olmasa...

Back
X