• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Keske bugun koye gitmesek offff

Seni bu Dünya'da en çok kim sever, ben tabiki.
Seni bu yerlere göklere kim sığdıramaz, ben tabiki.

Ahhhhh bu şarkının meşhur olduğu yıllar en güzel yıllardı:KK61:

Bazi insanlar cidden BDV'ye bagimli yasiyor sanirim. BDV yasam destek unitesi misali :) Yakinda "cisim var, ne yapmam lazim, 2 saattir agliyorum" diye konu acilacak diye korkuyorum.

Tamamen hissizim hiçbişey hissedemiyorum yaşattığın acılara alışmaya başladım galiba en kötüsü de bu..

Şimdi ne yapayım ben? Tanrım ben kararsızım, kararsız olduğumu bile bile neden hep böyle durumlara sokuyorsun beni? Neyse hayırlısı. Vardır bunda da bir hayır. Keşke sen yardım etsen de her şey kendiliğinden düzene girse. Ben karar vermek zorunda kalmasam. Lütfen....

Mevsimlerin sultani sonbahar aylarin guzeli mi gelmis aman ay eylul hosgelmis her zamanki gibi depresif gelmis ama atlatiriz atlara binemem belki ama gorebilirim en azindan at gormek istiyorum balik tutmak istiyorum ya da tutmaya calismak istiyorum capari yapabilen biri olsun yanimda ama bir de kugulari vakvaklari beslemek istiyorum mumkunse degilse de sadece atlari gormek istiyorum belki onlar da beni gormek isterler bilemiyorum insanlarla ugrasmaktan yoruldum bi de hayvanlara yoneleyim bakalim onlarin dunyasinda ne var aklin olmadigi yerde sorun da olmaz heralde ne cekiyosak akil zenginligimizden degil mi yani

Bu ara sinir artışı yaşıyorum ve bu hoşuma gitmedi.
Fevri davranışlar sergilemeye yatkınım, kendimi tutmaya zorluyorum...

aramak için hala neyi bekliyosun ?
daha kendine gelip hatanın farkına varamadınmı ?
yalnız bunca zaman oldu ben hala seni tanımamısım . .
şimdi kızgınım diyemi yoksa artık böylemi hissediyorum bilmiyorum ama
galiba sana karşı olan hislerim can çekişiyor ha bitti ha bitecek :KK14:

sevgili kv cim geçen sene memlekete geldiğimizde senin tabirinle şakayla karışık ''bana güvenip çocuk yapmayın bakmam'' demiştin ya bende şimdi diyorum ki ''nasıl ki ben sana güvenip çocuk yapmıyorsam sende bana güvenip evini bırakıpta memlekete gitme'' hiç uğraşamam senin evinin temizliğiyle :KK70:

Back
X