• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Kimeyi takmayı sevmiyorum zatende illa zorla taktırmaya meraklı insanlardan nasıl kurtulurum sürekli diyede düşünmekde o_O:KK14:istemiyorum:KK43:

Hak yiyene hesabı ahirette sorulsun,
Hep sığındım senin şefkat ve merhametine,
Bana kapılarını hiç kapamayan Güzel Mevlam,
Bugünleri gösterdiğin için şükürler olsun.

Geçmedi aklımdan haset, demedim kimseye oh olsun,
Törpüledim nefsimi, içim dışım bir idi,
Bana kapılarını hiç kapamayan Güzel Mevlam,
Bugünleri gösterdiğin için Şükürler olsun...

ders çalışmam lazım. Bu üşengeçlik niye ey gafil Lockam46 ! uyumalısın. yarın hafta sonu. eşin evde. ve eşin pimpirik bir insan. o evdeyken 3 lere kadar uyuyamazsn. bir hafta sonu kahvaltısı var adamın. uyusanaaa. kalkamıcaksın. en fazla 6 saat uyuyabilicemm. ve başım çatlıcak ağrıdan. migrenim tutacak. ve hiçbir iş yapmak istemicemmm..off. stres bu bile stres banaaaa :(( yeter te te bu kaaaaaaaaa:63::KK12:

Ne çok güzel şey vardı insanlara yapabileceğim. Küçük ama güzel, mutlu eden, değerli hissettiren, gözümde büyümeyen..
Ama hiç biri anlamadı, sadece kırıldım, neşemi çaldılar ve bunları yapmayı doğru insanı bulana kadar bıraktım. O zamanlar kişinin kim olduğunun da çok önemi yoktu, herkesi değerli görürdüm, çok önemser ne var ki bunda derdim. Ve şuana bak..
Ufak şeyleri hep büyük şeylermiş görüyorlar...
Keşke bu kadar önemsemeden yapabilsem, anlamazsa anlamasın diyebilsem, hassas olmasam.

Klavyeye bilerek su döksem de az temizlense nolur acaba :KK53:
Kaç kere yanlışlıkla döktüm ters çevirip kurumasını bekleyince hiç bir şey olmadı.
Başında atıştırdığımdan içerisi kötü :KK53:

Back
X