• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bazı durumlarda, konularda "hayatta inanmam, böyleyse böyledir"gibi keskin yargıları hiç sevmiyorum. Bazen sezer anlarsınız ama çoğunlukla haksızlık yapmaktan korkarım. Niye olamasın ki? Herkes bir mi...

Bu şehit haberleri ne zaman bitecek artık?... Her gün anneler ağlıyor. Her gün şehit haberleriyle, saldırı haberleriyle güne başlıyoruz. Kendi çıkarlarını milletin çıkarlarının önüne koyanlara yazıklar olsun...

Eski sevgiliden aylar sonra gelen mesajın beni nasıl şok ettiğini düşünüyorum. :KK57:
Gereksiz bir durum. :KK12: Ama medeni bir insan olarak cevap vermem lazım.

Önceden buralar tarlaydı, sonra evler dükkanlar kuruldu, turşucu, manav, kahve, kedi/köpek mamacısı, mobilyacı işte sonra kadın zımbırıtısı satan dükkanlar, havlucular. İşte sonra da ben geldim iyi b.k yedim.....

Sitede yorumlarını beğendiğim, mantıklı ve vicdanlı üyelerin de bugün ırkçı yorumlarını gördükten sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum.

o kdr sıkıldım o kdr daraldım kı anlatamam ,
anlatılabılırlıgı yok yanı bunun !

Haberleri izleyemiyorum yine şehit haberleri ağlayan anne babalar ve eşler ateş düştüğü yeri yakıyor Tutamıyorum gözyaşlarımi son bulsun bu haberler Allahım annelerin yüreği yanmasin

Ölen terörist içinde şehit diyen vekilede akıl fikir ver Rabbim

Astrolojide bir gezegen geri mi gidiyor nedir... :KK45:
Bir eski sevgili daha mesaj attı. :KK53:
Gezegenlerden dolayı mı eskilerden mesajlar alıyorum bugün =D ahahahha :KK45:

kış gelse ya yağmur yağsa şimşek çaksa hava soğusa bende sıcak çikolata keyfi yapsam battaniyemin içine giripte:mad:

Bi sabahattin ali romanı okusam şimdiye biterdi..hakkımı helal etmiyorum..bu kadar uzun dert mi yazılır be kadın!

Back
X