• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

hayyamdan.webp

Son 3 saaaattttt!!!!
sonraaaa 2 haftalık macera beni bekliyüürrrrr, heyoooooooo.

Bu sefer bu diyet işini kıvıracağım...
Başladığım yoldan bu sefer geri dönmek yok!!!!

Birinin düğününden dönünce insan, ister istemez kendini de gelinlik içinde mutluluktan uçarken hayal ediyor.
Bir gün ben de aşık olacak mıyım acaba? =/

Deniz kum güneş....vatanım Türkiye olamak geçiyor içimden... Bıktım bu gurbet ellerde artık

İşe başlamadan ders çalışmalıyım diye geçiyor.
Sonra bir zat geçiyor.
İşe başlamak başarmak oturtmak istesem de adam gibi mutlu huzurlu istediğim gibi bir tatil yapabilmek de geçiyor aslında...
Ne zaman olacak bakalım?

Son 2 buçuk yılımın en aksiyonlu anını yaşadım az önce..kalbim güm güm..

Kızımı uyuttuğum gibi evden fırlayıp evin altındaki markete gittim waaooow işte buu be!

İşe başlamadan ders çalışmalıyım diye geçiyor.
Sonra bir zat geçiyor.
İşe başlamak başarmak oturtmak istesem de adam gibi mutlu huzurlu istediğim gibi bir tatil yapabilmek de geçiyor aslında...
Ne zaman olacak bakalım?
haha guzldıı benımde boyle seylerr :D

Bugün evlilik yıldönümüm ve ben düşünceli bi halde mozaik pasta yapıyorum.acaba hatırlar mı diye içimde olan umut her geçen saniye azalıyor.

ne görgüsüz patavatsız insanlara kaldık Allah'ım ya .. Anladık bileklerinde bilezik dolu napalım yani biz de kapımızdaki arabaları mı söyleyelim ikide bir .. Millet ekmek derdinde bu gösteriş ...

Yine sadece kitap okuma, kahve içme, film, dizi izleme ve rahatça gezebilme hayallerine dalmaya başladım.
Öyle yoğun geçiyor ki şu günler. =(
Kendime vakit ayırabilme sürem kısıtlandı tekrar.
Hayallerim de bu rahatsızlığa paralel olarak küçüldü. Bacaklarımı uzatıp huzur içinde oturmak şu zamanda beni en çok mutlu edecek şey olur.:KK14:

Back
X