• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

biraz daha yağmur yağsın çok özlemişimm:31:

..

ayrıca saçlarım hem uzadılar hem de artık sağlıklarına kavuştular.bakıp bakıp şükrediyorum.:nazar::nazar:

bi daha da saçımı sarı felan yapma gibi bi hevese girmem.. saçı berbat ediyor çünkü.:19::19:

tekrar bir tatil organizasyonu cok mu kulfet olur acaba:18:
gitmekde istiyorum.Orayi cok methediyorlar.bilemedim.Hele bir temmuz olsun:24::54:

acaba hangisi aslında herşey çok net ama ben beklemedeyim bu merak beni kemirecek

Bostanlı Bravo 'nun dondurmaları yüz basar Mado ya yemin ederim..Menekşeli dondurmaları harikaa..Gidersen tavsiye ederim...:16:

Bravo'nun pastasını almıştık,çok güzeldi gerçekten.Dondurmasını düşünemiiyorum.Gideceğim yakında seve seve deneyeceğim. :)) İşte burda nerde öyle güzel dondurmalar... :)

askerliğimiz 53 gün sonra bitiyooooooooooor :nazar::nazar:
mutluyum ki been :17:

$yeşil.webp

Ahval ve şerait bundan ibaret ....

acaba kredi kartı neredee bulamıyorum ya çalındı mı düştü mü bankayı mı arasam :44:

Acaba annem bu şartlar altında gelebilecek mi ? Babam bu durumdayken gelemez gibi geliyor bana...:44:

Acaba babam çabuk iyileleşicek mi ? Apandist ameliyatları hakkında araştırma yapmalıyım...:44:

Aksama yemek yapmaya gerek kalmadi.Kizlara yaptigim mamalarin yanina cay koyup yemek faslini kapatirim diye dusunuyorum.:ssz:
Bde askimdan firin sutlac istiyim:56:

Back
X