• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Tam Edirne'deyken regl olucam.
Sonra baş dönmesi,bulantı bir de hava sıcak olursa eve kapanmaktan başka çarem yok
Gezcektik ama biz yaaa:84:
Neyse o olsun da...

eden bulur ama kalbım yınede ezık.. ohh olsun dıyemem kı kımseye.. ALLAHım doğru yolu göster herkese..

Ne kadar dua etsem de babam gibi geçimsiz, bencil, cimri sadece mutsuzluk veren o insan hiç değişmiyor, hiç.ve bu düşünceden kurtulamıyorum şu an.

Neden onu düşünüp duruyorum ? :43:

Hiç olmamıştım böyle sanki. Ya da o kadar uzun süre geçti ki olsa bile unuttum.
Ooofffff... Bitsin bu çile ya. Çıksın aklımdan lütfen. :(

2 adet ezik eltilere mesajım var: herkes ektiğini biçiyor ama neden hala beni bu kadar kıskanıyorsunuz ki anlamam mümkün değil...herkes"biricik" kocasının gölgesinde yaşamaya devam etsin bakalim!!!

şu günlerde hep aynı nakarat hayatt...sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm her şeyden

İnsanda arzu ile birlikte saygı uyandırmayan kadın ne zavallıdır.

Kisfaludy

günün sözü kısmına yazdığım bu sözün böylesine kısa ama böylesine her şeyi anlatır nitelikte nasıl olabildiğini düşünüyorumm

Tüm gereksiz insanlar doğmuş...Bu saatten sonra...Kürtaj yasaklansa ne olur... :27:

Şimdi mutlusun...Ama merak etme...Kökü sende...Yine üzülürsün...

Suskunluk bütün bir ömrün yorgunluğundan çok, yeni bir başlangıcın demlenmesidir belki de... Kim bilir...

Sen fotoğraf çekilirken gülümsersin, bense senin fotoğrafına bakarken....

Insanlarin sizin en çok neyinize deger verdiklerini merak ediyorsaniz size en çok sorduklari sorulara bakin,Yeter.

Back
X