Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Sıkıldım uyumak istiyorum gezmek istiyorum evde boş boş oturmak istiyorum artık. 2 hafta daha dayanıp sonra çıkayım işten, yeter bu kadar çalıştığım...

dün taksime gitmiştim. istiklal caddesinde yürürken arka tarafımda yürüyen sevgililere sesleniyorum. elbise giymiştim dizimin arkasındaki çatlakları görüpte sesli 1 şekilde vede işaretini yaparkende yakaladım seni çocukkkk. söylediğin şuydu : sen bana diyorsun şunlara bak !!!! diyerek sevgiline benim bacaklarımı işaret ettin. ben gayet iyiyim aslında onlarlar kendime güvenim her koşulda tam olsada bazen onların benim en hassas olduğum nokta olduğunu hissettirenler var senin gibi... sen beni kınadın ve bende senin için diyorum ki dilerim benim çatlaklarımdan beter çatlak olur vücudunda ve görürsün o zaman kınamayı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! allaha havale ediyorum çatlaklarıma laf diyen kınayanları

şehnaz hanım hadi 1 an önce arayında çıkayım şu işten oraya başlayayım burda hiiiiiiiiiiiiç zaman geçmiyor. iyi 1 spiker olmak istiyorum başarılı olacağım diye geçiyor içimden hep dua ediyorum bunun için gülgün feyman hanım bekle geleceğim derslerine valla billa. hiç düşünmezdim 1den hayali bile hoş gelmeye başladı tesadüf mü ? kader mi ? bu iş tv yolunu açtı resmen hiç aklımda olmayan şey hayalim oldu şimdi...

mutluyum mutluyum mutluyum mutluyum ne yalan diyim ki... :82:

Yarın göz açıp kapayana kadar geçip gitsin. Bitsin artık bu işkence. Çok çok çok sıkıldım. Bunaldım. Nefret ettim. Yeter artık yeteeeerrrrrr!!!!!! :84::84:

nebileyim işte.hayallerim var aklımda.
şöyle güzel bir sonbahar günüymüş, "sözde" uğurlu deli yeşil güzel eşarbımı takmışım, dolaşıyormuşum tatlı bir esintide, aklımda "nasıl olduysa" tanıştığım hayallerimin adamı. evlilik deyince içimde beliren sıkıntıyı almış götürmüş, aklımdaki soruları kuşkuları yok etmiş ve kalbimi kazanmış, iki dünyada da onunla olmayı istiyorum.herşey süt liman, haftaya nişan iki-üç ay sonra düğün ve nihai beklenen: huzur mutluluk..aahhhh... hayırlı mübarek günlerin hatrına inşallahhhhh amin

eşimi kaçırmak geçiyor aklımdan valla şöyle doya doya birbirimize vakit ayırsak iş derdi olmasa, telefonlar çalmasa ,kimseyi düşünmesek sımsıkı saatlerce sarılsak birbirimize

Hocam Günaydın ile SELAMUN ALEYKUM arasında ne fark vardır?
hoca Cevap Vermiş Günaydın Sadece Hava Raporudur
Havanın Aydınlık Olduğunu Anlatır
Selamun Aleykum'e Gelince
Selam ALLAH'ın ismidir
ALLAH'ın selamı,Rahmeti,Bereketi,Mağfir​eti
Meleklerin Duaları,İstiğfarları
Peygamberlerin,ALLAH Dostlarının, Şefaatçilerin Şefaatleri
Müminlerin Duaları,İstiğfarları Üzerinize Olsun
ALLAH sizi Cennetine Alsın Demektir..!!!

Kendime gelmem lazım, şu 4 gündür felaket gerildim...
Gerilmekten sündüm resmen
İki güne kalmaz bir yerlerimde patlar yine sivilceler sıkıntıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…