Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

of çok yoruldum..
ama olsun aşk gelmiş yorulmamak olmaz..
yemeklerimi beyendi mi ki?
neyse..
15 gün nasıl bekliyceksem artık beklemeyide hiç sevmem

dip boya yaptırmak istiyorum ya yeter artık yeteeeeerrr zamanı geldıde gecıyor bıle bır ay sonrada tamamen sarıya donmeeekkk

Sevmek: son kertede kaçınılmaz sona karşı çıkmaktır; ama o sonu bile bile sevmek, o sonu hiçe sayıp sevmek.. Adım adım geriye gider gibi, sıfıra doğru sayar gibi, gözünü son kez kapar gibi sevmek.. İşte öylesine sevmek, o sevgide hapsolmaktır.

başkasının mutluluğundan mutsuz, mutsuzluğundan da mutlu olan tipler var yaa hiiiç hoşlanmıyorum ben onlardan

Sana gelince...Yazıyorsun, okuyorum
Kanlı bıçaklı düşmanım bile olsa
İnsanın bu rütbe alçalabilmesinden korkuyorum
Ne yazık, ne kadar beraber geçmiş günlerimiz var
Senin ve benim en güzel günlerimiz
Kalbimin kanıyla götüreceğim ebediyete ben o günleri
Sana gelince... Sen o günleri kendi oğluyla yatan
Kızlarının körpe etini satan bir ana gibi satıyorsun...

Yahu hala operayı anlatırken salağın biri çıkıp şu bağırıyorsunuz değil mi demesi kadar katil edecek bir durum yok beni.
Bağımak olsa 6 yıl dersimi olur tıbbımı olur emekler veriliyor. Kolay sanki daha bir müzik kulağı yok zaten atıp tutuyorlar. Sinirler. Neyse ki sadece
Türkiye de oluyor. Fıtık oldum vallahi. Erkeklerden soprano ses deniyenler oldu sanki çıkcak senden soprano ses. daha ne olduğunu bilmiyor gerçi hay allahım. Sırf dalga işleri güçleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…