Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

ayyyy yaşasın....
benim herif de bayramda gelicek:97: 5 haziranda gittiydi iyice özledim. şu gurbet sevdası yaşamak ne zorimiş
1 ay kaldı süslenmeye başlıyım anca geçer vakit

kesinlikle katılıyorum ne zorşeymiş şu gurbet
ben de 2 haftadır fena salmışım dün gece uyumadım vallasüslendim püslendim..azıcık kendime geldim..
oh be

kesinlikle katılıyorum ne zorşeymiş şu gurbet
ben de 2 haftadır fena salmışım dün gece uyumadım vallasüslendim püslendim..azıcık kendime geldim..
oh be

yazık bana ben 6ayda 1 hafta görebilyorum sadece ama bu bayramda kaçamak yapıcak
sonraaa 3 ay sonra yine inşallahhhhhhhhhhh
ya da 4 ay sonra gelip basıcak nikahı saçımdan sürüye sürüye götürücek

yazık bana ben 6ayda 1 hafta görebilyorum sadece ama bu bayramda kaçamak yapıcak
sonraaa 3 ay sonra yine inşallahhhhhhhhhhh
ya da 4 ay sonra gelip basıcak nikahı saçımdan sürüye sürüye götürücek

wallaarada aşk saygı güven olduktan sonra aşılıyor bu zor günler
senin için sizin için en güzeli en hayırlısı ne olucaksa o olsun tatlım :76:
biz de bakalım sanırım ciddi bişeyler için uzun bir yıl var önümüzde

Bir insana "senden hoşlanıyorum" diyebiliyorsan veya gıyabında ondan hoşlandığını söyleyebiliyorsan bu, ona karşı hoşlantıdan öteye gidemeyeceğini gösterir.

"Şapkadan tavşan çıkarmak marifet mi ki? Ben kalbimden öküz çıkarmış insanım" ahahhahha

Son düzenleme:
sen dünden başlayarak giyin süslen sevgilinin bugun evine gelmesine sadece 2 saatçik kala sevgili şefin arasın ve işe çağırsın..yaptığın yalvarmalar mırın kırın etmeler de işe yaramasın..sevgilinin sana bozuk atmasına mı yanarsın yoksa üzülmene mi bilemedim...

Kalksam yeniden duş alsam...
Evimden çıkıp karşıdaki kuaförde fön çektirsem...

keşke şu 40 gün hemencecik geçiverse ve
aşkitom benim kcişkom olsa:97:

şuan bundan sonrasını sensiz geçirebiliceğime inanıyorum...keşke hep böyle düşünsem

Şan/opera sesini taklit ederek doğru yaptığını sanan ufaklıklara bunun sakıncalarını kapı önünde nota kağıdına ses teli nodül ve larens nedir onları anlattım. Öğretmen değilim sanırsam olsam başarırım 10 yaşındakilere yanlış teknik ve ses tellerinin gelişmediği anlatırken Peygamber sabrı vardı bende. Hatta onlara konservatuar yarı zamanlı olaylarınıda sıkı sıkı anlattım piano bölümlerinden başlasınlar diye. Yazık tamam opera şan takliti yapıyor ama sadece taklit diyafram yok ve burnundaki hiç bir rözenansı kullanmıyor kafa sesi yapıyor. Hem ses rengi belli değil yazık günah yetenekler yanlış kullanılarak ilerde körelebilir. Normal şarkı söylemek bile tehlikeliyken tıbbını okuduğumuz opera şan çok sakıncalı çocuğum yapıyor be diyip gaza gelmemeli insan..

olacak mı????

Olmayacak mı????

Olacak mı????

Olmayacak mı????

Olacak mı????

Olmayacak mı????

Olacak mı????

Olmayacak mı????

benim düşündüğüm mutlu ve huzurlu 1 beraberlik. Allahım artık aşk istiyorum aşkı düşünüyorum... Kalbimin istediğine uygun hayırlı kişiyle tanıştır beni. Yanlızlıktan sıkılmaya başladım. Hakettiğim mutluluğu istiyorum...
Ayrıca mini almak istiyorum ben 5.000tl yi 1 yılda biriktirebilir miyim acaba yaa

günlerdir aklımdan geçen tek şeyy olumlu bi haber..
Ama yok
Allahımm mübarek gün nolurr artık olsun..
Artık olumlu düşün gerçek olsun bunada inancım kalmadı..

televizyondaki diziler iyice saçmaladı artık! izleyecek birşey yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…