Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bol kaşarlı bi tost şekerli bir fincan çay geçiyor amaaa malesef formumu korumam lazım şekersiz çaya taliimm

başıma gelen küçük bir kaza sonucunda Allahım kollarım var çok mutluyum... diyorum.

2 yil oncesi bu zamanlar..
1 yil oncesi bu zamanlar..hep uzuntuyle doluydu..oysa suanda yasadigim guzel, huzurlu gunler icin hep cok sukrediyorum ,Allahin sevgili kuluyum galiba...

müdürden nefret ediyorummmm çünkü tam bir armut kendisi bi de odun

hayaller aslında hep hayal olarak kalırmış asla gerçekleşmez ve hep canını yakarmış,sen gerçekleştirmek için uğraşırken hep dizlerini kanatırmış bir daha cesaret edip kalkmaman için ama sen yine de akıllanmazmışsın, defalarca hayal olduğunu anladım bugün

Her mevsim aşk yaşanmıyor
Bulunmuyor anlam
Durdu dünya
Durdu zaman
Ne mümkün nefes almak
Ne seyretmek şehri
İstanbul duman duman
Gel diyorsun nasıl geleyim
Sev diyorsun nasıl seveyim
Nasıl dayanırsan dayan yüreğim
Dayan dayan eriyor buzlar yüreğim dayan
Dayan dayan İstanbul duman duman
Dayan sevgilim dayan bitecek bu imtihan
Karşıda bir yerde
İstanbul şehrinde
Gözükmüyor etraf
Uyuyor musun
Haberim yok kimseden
Mahsur kaldım sende
Eriyor karlar
Görüyor musun
Sev diyorsun nasıl seveyim
Nasıl dayanırsan dayan yüreğim
Dayan dayan eriyor buzlar yüreğim dayan
Dayan sevgilim dayan bitecek bu imtihan

bu sabah ıkı kez ustuste gordugum ruyanın etkısınde kalarakk... anneciiimiii çokk özledimmmmçok seviyorummm.. ve nolur allahımm ona bısey olmasınnnn.....

doğum günüme 10 dakika kalmış... doğduğum iğrenç güne... ailemden saklanmak için ışıkları kapayıp uyuyor numarası yapacağım birazdan... kutlama istemiyorum... tek isteğim o günün hiç yaşanmamış olması... ölü doğmuşum da sonradan hayata gelmişim... mutsuz olmak için ne de hevesliymiş minik yüreğim... sevinçle atmış... yaşam bulmuş... geri dönebilsem o minik kalbin atmasına izin vermezdim... hiçbir şeyim yok... yalnızım... mutsuzum...

Tatile gitmek is-te-mi-yo-rum !!
Güneşten de nefret ediyorum, kumdan da denizden de, yürürken çakada çukada aptal aptal sesler çıkaran plaj terliklerinden bile nefret ediyorum !!
Montlarımı kabanlarımı, hiç durmayacakmış gibi yağan yağmurları karları, camın kenarında kalorifere sokulup kahve içilen günleri geri istiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…