• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Şu anestezinin etkisi acaba ne zaman geçicek... Acıkmaya başladım....

İnsanlar mı dönek yoksa ben mi çok duygusal bakıyorum olaylara anlamadım ben bu işi?:ssz:

9 gün kaldı... Acaba adet olacak mıyım yoksa artık müjdeyi alacak mıyım?
Belim ağrıyor,gece yamuk mu yattım yoksa bu bir belirti mi?
Yumurtalıklarımda sancı var 9 gün önceden adet belirtisi olmaz, ama ne?

Aklımdan bu ve türevleri sorular geçiyor; bu ara sadece bunları düşünüyorum...
.
:18:

saate ne zaman baksam.. 18:18...19:19....21:21........ ne kadar inanmasam da " biri beni düşünüyo" demekten kendimi alamıyorum.

Saat 21:30 olsa da çocukların altını alıp yatırsam..Sonra da saç bakımı yapmaya halim kalsa....

soru hazırlamam lazım şuan ama çok uykum var, yarın onu göreceğim yine:( hala facemde ekli silemiyorum bi türlü, silmem gerekiyor ama yapamıyorum elim gitmiyor oooooooffffffffff off. ne o beni unuttu ne de ben onu unuttum. yazık bize.

Serdar ortaç'ın "toz şeker olsun yerim,ben gönlümden zenginim" cümlesinde ne demek istediğini kavramaya çalışıyorum . Hayır toz şekeri yemeyi çok mu seviyor da böylesine şarkısında belirtmiş hımm ilginç :ssz:

ohh iyi oldu buraya gelmem yarin ogluma seftali ve armut agaclarini gosteriyim diye dusunuyorum.
Bide yarin isten geleceklere guzel yemeklerimi yapiyimda yesinler ayila bayila:1:

Babam, senin icin yanar da ben kor ateslerde kavrulmaz miyim..

Bazi insanlarin yüregi senin yüreğin kadar temiz degil..

40 yil yaslandim sanki dedin ya gozlerin dolu dolu

Kahrimdan ölüyorum sandim..

Caresizligini gormek canimi yakiyo.

Rabbim comertligin hurmetine seni bu durumdan kurtarsin..

Üzdüm adamı da... :/ Lafım ona değildi ki... Düzeltmeye çalışsam iyice batıcam. :(

Back