Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ne zaman evleneceğimi merak ediyorum şu an. Ve uçurum dizisini izliyorum bir taraftan bu eva ne olacak diye düşünüyorum:))

Ne zaman evleneceğimi merak ediyorum şu an. Ve uçurum dizisini izliyorum bir taraftan bu eva ne olacak diye düşünüyorum:))

Bugün geçireceğim güne yeterli enerjim olmadığını düşünüyorum, bir daha geç yatmayacağıma kendime sözler veriyorum..

Sevgilime fazla haksızlık ettiğimi ve bunu yapmaktan neden bir türlü vazgeçemediğimi düşünüyorum. :26:

kafamdan bir sürü geçiyor hangi birinini yazayım netteyim ama kafam nerelerede...
hava yağmurlu dışarda yapmam gerekenler var,yok bugün kalsın diyorum,ders çalışmam lazım
ona bugün kalsın diyemem akşama yemek yok ...bende istek yok...

İstanbul gibi yerde fırtına bile binamızı sallıyor,
Depremde napıcaz onu düşünüyorum..

Yine kirildim, üzüldüm birseylere ne oldugu ben dahi hickimse bilmiyor

dışarıdaki havaya bakıp acaba kıyamet yaklaşıyor mu diye düşünüyorum

bu havada pazar diye tutturursam böyle olur
allahtan kafama sadece çanta düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…