Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Küçük yaşında sanata, spora yeteneği olduğunun farkına varılıp desteklenmiş ve başarılar kazanmış insanlara bir süredir çok fazla özenmeye başladım... Ahhh ah...

Çok uykum var. Hep uykum var. Aşırı doyumsuzluk var uykuya karşı. Beynim çok mu yordum yoksa seni? Erken kalkamıyorum kaç gündür. Sinirimi bozuyor bu durum. Sürekli uyumaktan bunaldım! ! !

Kendini bilmek ve gerektiğini düşündüğünde anlatmak "kendini beğenmek" değildir her zaman. Zamanın da çok da yermişimdir bu anlamda, hala yapabilirim ama insanlar bunu kullanıp üzerine gelmeye çok meyilli olabiliyor.
Hele ki çevrende seni doğru düzgün anlayabilen biri olmamışsa, kolayca yanlış anlaşılıyorsan anlatıyor insan, dostun yoksa kendi kendinin dostu olabiliyorsun objektif şekilde... Çünkü biliyorum, farkındayım, eminim.
İyi mi de kötü mü de bilirim çok şükür.

Telefon numarasız sosyal medyaya kayıt olunmuyor galiba artık, bayadır denemeyince yeni farkettim.. Ve vazgeçtim ama şimdi de e-mailim askıda kaldı, hem kayıtlı diyor hem giriş yaptırmıyor, sonra noyu girmek istesem giremicem :olamaz:

Adam süpürgeyi heyecanla bekledi sanki sevgilisine kavuşur gibi :KK70:

Şu filme bir başlayayım bakalım, beyin yakıcı dediler ama şu ara zihnim daha ferah uygun zaman gibi, umarım anlamakta zorlanmam yoksa sinirleniyorum :KK53:

Şuan bebek sallıyorum uyusunda dinlenelim diye bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne gece ama :) Bir teleskop olsaydı da daha yakından gözlemleyebilseydim :KK37:
Bakalım etkileri neler olacak...

Doğru şeyler, doğru zamanda hayırlısı ile olsun inşallah.
Ama artık o doğru zaman ve doğru şeyler gelsin artık, lütfen!
O kadar monotonluktan çıkmak istiyorum ki...

Başaracağım başaracağım başaracağım! Ben bir yola çıktım ve bu yolda ne kadar sıkıntı yaşarsam yaşayayım Allahın izni ile başaracağım. Yılmak yok geri dönmek yok Mahperi!

O günler de gelecek. Birazcık sabır birazcık sabır lazım bana. Inşallah istediğim o şeye kavuşacağım. Allah büyük be. Neden olmasın ki?❤

ben sana ne ettim hayat? gerçekten ne ettim? yıldım, yoruldum, bunaldım. gücüm kalmadı. nolursun azıcık rahat bırak beni.

X