Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Evde otursan diyet falan yapmasan bile enerjin artınca ve bir şeylerle çok ilgilenince odaklanınca kilo verebiliyorsun biraz :)

Aldığım vücut losyonu övüldüğü kadar harika kokuyordur umarım.
Vücut losyonu ve parfümle turnayı gözünden vururum ben.
Güzel kokmak hayati önemde. :KK51:

Evlilik meraklısı biri değilim ama çevremde yalnız kalan biri kalmadı neredeyse ve hepsi teker teker evleniyor, böyle olunca insan bir "vay arkadaş tek ben kaldım heralde" diye düşünmüyor değil :KK53:
Ama hep her şeyin hayırlısını dilemişimdir :KK200:

Yanlış anlaşılmaktan bıktım! Bir de sinsi düşman çekiyorum kendime arada seziyorum bunu, nasıl bir enerjim var benim yahu.
Sürekli enerjimi içe mi aktarıcam ben, sürekli durdurcam mı kendimi, bir kalıba sokup öyle mi sunacağım...
Buna da alışmak zorundayım belli ki...
Bazı anlar bu durum çok çok canımı sıkıyor...
Ah ah.. Çocuk olmak bu yüzden güzel. Toplum, insan kalıplarına girmek zorunda değil. Kimse sorgulamıyor, kötü niyet aramıyor.
Ne kadar rahat olursan ol az ya da çok belli bir çizgide ilerlemek zorunda kalıyorsun.

Sanki çıplak ayakla çimenlerde yürüyüp biraz topraklanmam gerekiyor gibi hissediyorum, bu ara sürekli bu geliyor aklıma.

Ben ne zaman seni dinlesem hep kazandım sevgili kalbim. :) yine seni dinleyeceğim ve uzak duracağım bu durumdan.

Ben niye rüyamda ikidir bu insanı görüyorum ve kötü şekilde.

Sevgilin var derdin var.
En ufak bir sürtüşme bile insanın moralini altüst ediyor.
Birini bu kadar çok sevmenin bedeli bu napalım.
Deli gibi aşığım ya offf!
Hayatımda 2. kez yaşıyorum bu manyakça aşık olma durumunu. Hayırlısı. :KK14:

Bu siyah sevgimin birden artması güzel bir işaret olmalı! Çünkü hiç depresif değilim :)

Bugün rüyamda seni ölmüş olarak gördüm içim acıdı uyanınca sarılmak istedim ama artık biz iki yabancı dan başka birşey değiliz ...
Neyse ki 5 dk sonra geçti o his...

Düşme Vind. Ne olursa olsun düşme. Kendini değersiz hissetme tekrar, o çukura düşme, lütfen.
Pişmansın evet ama kendini çok cezalandırma yoksa düşeceksin.
Muhtemelen düşündüğün doğru ama bir yolunu bulacaksın bence. Düşme... Dua et, yardım iste.
Yalnız olmak zor, etrafta pozitif insan olmaması zor. Manevi desteğinin olmaması... Beni çok etkiliyor ne yazık ki...

X