Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Rabbim.. Yardım et bana...
Canımın sıkılmasından yoruldum, kendi yapamadıklarımdan da yoruluyorum.. Güç ver lütfen, değişsin artık bir şeyler, ruhum huzur, umutlarım olumlu sonuç bulsun.. Bugünüme de sağlığıma da çok şükür ettim, ediyorum ama artık ilerlemem lazım bazı konularda...

Niye bu duygu yoğunluğunu yaşıyorum ben.. Niye.. Ya gitsin, bitsin ya da cevap bulsun... Çok canımı sıkıyor... Of...

sevilmeyi bile bilmiyorsunuz, sevilmeyi rahatça kırıp harcayacağınız zayıf bir insanın size ilgisi sanıyorsunuz. Yazıklar olsun!!!

Rabbim, lütfen bana o kapıyı aç artık, elimden geleni yapmaya çabalıyorum ama öyle zor geliyor ki, biliyorum çok elimden tuttun, yine tut lütfen, negatif enerji alırsam tekrar o eski zorluğun içine düşeceğim, ya bu sefer olsun ya da daha bir gözü karalık ver bana eğer olmazsa, artık o değişim eşiğinden geçeyim huzurla, güzellikle, aynı kalmasın hiç bir şey...

Ruhumun daralması sadece gözlerimden akan yaşla geçiyor. Ağlamak gerçekten de güzel.

Kendim için en iyisine karar vereceğim derken düşünmek beni çok yoruyor. Öyle ya da böyle bir karar verdim gibi... Allah utandırmasın. Ne olacaksa hemen olsun geciktirmesin, vakitli gelsin inşallah

Bir tamamen anlatabilsem kendimi, anlaşılsam, tam anlamıyla karakterimi gösterebilsem anlaşabileceğimi düşündüğüm insanlarla anlaşamıyor olmak geçiyor şuan aklımdan.

Yok ya, ben ilk değeri verdiğimde o enerjiyi hissettirdiğimde değer görmüyorum, illa durmalıyım susmalıyım ilk adımı karşımdaki atmalı insan ilişkilerinde, hep bunu yapmalıyım demek ki... Ne adalet, ne haksızlık ama. İçimden gelen her şeyi durdurmalıyım zaten.....

Nasıl çocuk gibi hissediyorum ah, bir sevgi, şefkat açlığı var içimde... Hem sevmek istiyorum hem sevilmek. Hem de güvenmek ve sadakat elbet..
Biri gelsin ve bu hissim şifa bulsun diye bekliyorum biraz ister istemez.
Ama kendi geçse de olur ya, geçsin çünkü lütfen, yanlış yaptırmasın bana, acı çekiyormuşum gibi bir his veriyor ara ara hoş değil.

Umursamayacağım, seni umursamayacağım. Gördükçe sinirim bozuluyor ama yok bir şekilde halledicem bunu da, sinirlenmek bile istemiyorum. Olmadı engelleyeceğim artık. Ben önemsediğim, değer verdiğim insanı bu kadar kolay silemiyorum maalesef ama olacak. Bir selamı bile çok görene, öyle olsun ya da olmasın düşman gibi hissettirene bir şey yapamam, konuşacağım kadar konuştum dahası gururuma dokunur, buna izin vermeyeceğim... Sorasım var derdini ama yok hayır. Zaten bir şey diyeceğini de sanmıyorum...

Sevgilim 'bitti bu aşk hoşcakal'
Diyorsun olsun
Dağ gibi çeker giderim
Üzüntü yaratma
Ömrümü verdim yollarına serdim diye
Hiç önemi yok rica ederim

Düşme Vind, artık düşme, düşürme şu enerjini! Dur! İzin verme!
Sürekli kendini kaldırmayı bırak, artık çok daha erken tut ya da düşme!

Yarım kalmış şeylerden ve belirsizliklerden nefret ediyorum.

Allahım inşallah bu sefer güzel şeyler olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…