Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

"Gülmeyi seviyorum, güldürene aşığım."

Reel X ile kafamda yaratıp kendisinden hoşlandığım X çok farklıyken reelin nesine üzüleceğim Allah aşkına?

Hayat bu kadar basit işte. :spor:

bu nasıl bir tesadüf?
ne zaman güneş tutulsa sevgilimden soğuyorum.
ayrılmak istiyorum ya.
çok ilginç.

Karanlık bastığında bambaşka bir psikolojiye bürünüyorum. Hüzün çöküyor, yok olasım geliyor. Ne zaman normale dönecek gecelerim? :KK14:

Kötü hissediyorum... Ya her şey çok iyi olsun soru işaretlerim yok olsun bitsin güveneyim seveyim ya da içimden tamamen kopsun yok olsun gitsin unutayım umursamayım, ortada kalmaktan yoruldum...

Bu siteyi seviyorum. Terapi gibi geliyor. :)

FB_IMG_1518844624604.jpg

Bugünkü değişiklik öyle iyi geldi ki... Onu istemediğimi fark ettim. Evet, sonunda oldu. ONU İSTEMİYORUM!

ONU İSTEMİYORUM!
ONU İSTEMİYORUM!
ONU İSTEMİYORUM!

Prangalarımdan kurtulmuş gibiyim. Kanatlarım olsa dünyanın öbür ucuna gidecek gidecek güçteyim. Offf, nasıl bir huzurdur bu! 1 ay önce mutsuzluktan dökülen gözyaşlarımın bu sefer sevinçten döküldüğünü görmek nasıl güzel!

Şükürler olsun. :dua:

İçime sinmiyor bir şeyler. Sağlam bir şekilde bitirmem lazım bu işi.
İç sesimi, hislerimi dinlemeyerek mazoşist gibi davranıyorum resmen...

Zalim mune, o kadar çok sarımsak yersen uyku basar tabii, sarımsak görünce kendini kaybediyorsun, kokacaksın :ruh:

Şu an bir iştah var ki ne siz sorun, ne ben söyleyeyim. Mısır mı yesem acaba? Bu saatte biraz sıkıntılı ama birkaç saat çalışacağımdan bana bir şeylerin eşlik etmesi gerekiyor. :)

X