Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bunca derdimin arasinda bir de bu konunun tasinmis olmasina sinir oldum.

Neyse, kedi katili olucam sanirim. Camdan asagi atsam bir kat.. eskiden bayilara sevdigim hayvandan nefret eder duruma geldim. Hic bu kadar sevimsiz olabilecegini tahmin etmezdim. Huysuz, herkesi tirmalayip, isiran, uykunun ortasinda gelip oda da gurultu yapan, yastiginda yuruyen, kendini temizlemeyen, kusacagi zaman kostura kostura haliyi bulup, oraya kusan, daha yeni yikadigim haliya sican, geri zekali bi hayvan oldu. Bacaklarim arasindan disari kactiginda bir daha onu eve almamayi gayet ciddi ciddi dusunuyorum

Ben de konular yenilendi sandım, meğerse taşınmış :)

Amma sinirlendim öyle Gergin anıma geldi ama hadsizlik yaptı bir de!
Whatsapptan da yanlışlıkla şikayet ettim ya, nasıl geri alınır ki

Saçımın okşanmasına ve uzun bir sessizliğe ihtiyacım var.

Hic beklemedigim bir anda sasirtiyor beni. Tum karamsarligimla aramizdaki butun koprulerin yikilmis oldugunu dusunurken gecenin bir yarisi goz kirpiyor bana. Ben de buna huzur adini veriyorum iste.

Farkında mısınız herkesin derdi başkasının hayatıyla. Önünüzden yiyin arkadaşlar herkes önünden yesin.

her haliyle kabul etmek, hatalarını sineye çekmek, yaptıklarını görmezden gelmek falan eskidendi hep, şimdi ne kadar uzak o kadar iyi

Basit bir tedaviyi doğru şekilde olmak için doktor doktor gezmem mi gerekiyor

Yoklugun can sıkıntısı varligin can yikintisi

Hah mide bulantısı çıktı bir de, Allah Allah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…