Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Çocukluk anılarımın hiç birini unutmamışım hepsi aklımda net bir şekilde

Şu beyazları uzun programla yıkamakla hata mı ettim acaba?
Kaç saat oldu bitmedi yav makina!!!!!:26:

Heyyyooooo!!!
Deneyim başarıyla sonuçlandı!!
Kar beyaz, mis çamaşırlarım!!!!

sen iyisin yine ben 2 senedir pinekliyorum sen sıkıldın ben çıldırıyorum artık

ne tesadüf bende iki aydır evde pinekliyorum.çok sıkıldım...

kızlar çalışmak kadar güzel birşey yok. mesaiye kaldığım günleri özledim valla kendimi çok boş hissediyorum. sizde benim gibi mi düşünüyorsunuz. çalışırken hayatım daha düzenliydi. şimdi sabahları yataktan kalkasım gelmiyor öğleye kadar uyuyorum( biran önce yeniden çalışmaya başlarız inşallah

şöyle kocaman, bol kremalı, kakaolu, çikolata soslu enfess bir pasta olsada yesemm
gözüm döndü zannerdesemm

Sabırlı olmam gerektiği..Nasıl ve nereye kadar sabırlı olabilirim die düşünüyorum

benim de saçlarım belime kadar parıl parıl upuzun olabilecek mi işte en çok bunu merak ediyorum başımdan aşağı damlayan sinameki eşliğinde...

bu midem beni öldürecek!kaynayan kazan gibi ya rab...nedir bu acep?

Kırmızı kek'in konusu silindiğine sevindim

Anneme hayallerim ve isteklerimi hevesle anlattığımda beni dinlemediğini görmek ağlayabilme noktasında üzüyor beni. Tamam bu saatten sonra hazır türkiyeden de defolup gideceksem onların düşünceleride benim umrumda değil.

ay sanki kibrit yakıp içime attım!keşke iç organlarımız monteli olsaydı...yanan midemi söküp atabilseydim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…