Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

çok şükür kanser değilim.ilaç tedavisiyle inşaAllah herşey yoluna girecek.eşim çok üzüldü, çok yıprandı.hamdolsun korktuğumuz başımıza gelmedi.Allah' ım ne olur gönlümüzdekini de bize nasip et.
akşama misafir gelecek .o kadar yorgunum ki ayıp olmayacağînı bilsem iptal edeceğim.

Ciddi anlamda mutsuz hissediyorum ve bu his korkutuyor beni. Uzun zamandır ilk defa bu hissi yaşıyorum ve fena düşebilir iyice berbat hissedip hasta olabilirmisim gibi geliyor. Bazi seylere daha cok takip daha fazla uzulmeye basladim. Zorluyorum kendimi suan iyi hissetmek icin. Gecsin lutfen...

Ben kendimi psikolojik sorunlarım var olarak biliyorum. En azından farkındayım. Şu siteden bile bunun farkında olmayan ne kadar çok insan olduğunu görmek mümkün. Ne oldukları, rahatsızlıkları belli bile değil. Asıl bunlar tehlikeli. Artık kendimi daha çok seviyorum.

Neden böyle oldu? Ne zaman ailemizle aramıza herangi bir insanın girmesi meşru oldu? Ne zaman büyüdüm de evlendim? Sahi aklım nerdeydi? Ne düşündüm? Hayatım boyunca yokluk da gördüm sıkıntı da. Ama evlendiğimden beri karşıma çıkan olumsuzlukları ömrü hayatımda hiç görmedim! Öyle bi bedbahtlık öyle bi şanssızlık.. Nooldu bana?
Pozitif insanları ne zaman bu hale getirdiniz? Önünden arkasından neler söylediniz? Kalbiniz de karardı mı? İllallah dedirttiniz!
Tek isteğim ya ölmek ya çocukluğuma dönmek. Sanki bundan sonra mutluluk yok bana, huzur yok. Ömrümü böyle bir hengamede geçirmeye razı değilim. Çekip gitsem? Götürür müyüm yanımda bu garabetlikleri? Bezdim yıldım tükendim.
Bu insanlardan da bu memleketten de..
Bir umut ya da bir şansım var mı daha? Yaşamak için? Kimler hakediyo yaşamayı? Hani 'YAŞAMAYI'
Biz görmedik, duymadık, bilmiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…