Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün çok kötü bir gündü. Her şeyi salak saçma anlatıp birbirine karıştırdım. Kafam o kadar doluki söylediklerimi ben anlamadım ki başkası anlasın. Eminim ne diyor bu demişlerdir. Söylemek istediklerimi yanlış cümlelerle aktardım hep.
175 boy tmm da kilo 60 olsaaa yani bi 20 kilo eksik ahh ahh.. Sonra da giysem en gzl giysileri kocişimle thayland da tatil de filan olsam ne süper olurdu
Yerimden kipirdayamiyorum. Niye gunden gune gucum cekiliyor benim? En ufak bir sey de yorulur oldum. Ben ki enerjimden yerimde duramazdim. Noldu gercekten anlamiyorum.
Ben ilk defa bir seyin sonunu merak ediyorum. Sahi nasil bir sey beni bekliyor? Beynim sarsiliyor dusundukce! Aylardir cok yiprandim yoruldum. Ben bu cabayi bu sabri niye gosterdim onu da bilmiyorum. Bagira bagira aglayasim var! Sonrada bir omur susmak istiyorum. Ne kadar cok haksizliga ugradim. Ne kadar cok izin verdim beni uzmesine.