Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

İçimdeki çığlığı bastiramiyorum
Hani bazen birakmak,vazgeçmek daha dogruydu.Beynim doğru karari verdin diyor,kendimi de kandiriyorum bir sure
Ama istediğim hayati yasayan bir kişiyi gorsem,iste o zaman kalbime tekrarlaya tekrarlaya ezberlettigim o doğrular yerini içimi yakan cigliklara birakiyor.Vazgectin iste diyorum en büyük hayalinden vazgeçtin
Tek umudum su an diyemesem de ilerde doğru karar verdim diyebilmek.Pismanligimin giderek artmasi değilde azalarak yok olması...

Tuvalete giderim işte benim stilimin estetik guzeli aptal kızlarını açar işten eve erken gelince ben geldiğimde bi bakarım t.v de benzer kanallar ama beraber izlerken öyle bi kanala denk gelince hemen zap zap zap dışarda yürürüz gözü nerde kız var orda dönüp bi daha tegit te eder tekrar bakışlar yada ben mi heran tetikteyim veya çokk mu kıskancım acaba ayy yazmasam catlardim vallahi ama bu ve benzeri şeyler tüketiyor beni. Off bu adam on numarada neden böyle huyları var ki sanki yetmiyormuyum ona acaba yazdıkça yazasım geliyor bi akıl verin nasıl davranicam huyu bu ben mi büyütüyorum Hayır asla yapmıyorum. Diyor ama offf yardm edin kızlar..kızlarda buna bakıyor hiç maymun görmemişler zaaar :)

Off baba ne kadar zor bir adamsın üç çocuğunu da kaçırıyosun etrafından sonra da niye benle bişey paylaşmıyorsunuz diyosun nası paylaşalım en basit şeyde bile mahkemeye savunmaya çıkar gibiyiz

Tatil yahu tatil sen ihtiyaç duymayabilirsin ama insanın en doğal hakkı iki senedir adam gibi bi yere gidemedim üstüne bir sürü zorluk yaşadım rahatlamak için yaptığım aktiviteler neden abartı şeyler oluyor allahım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…