- 13 Haziran 2015
- 957
- 602
- 33
Ne zaman alisacagim ben buraya,ne zaman dönerken hickira hickira ağlamak istemeyeceğim
Ne zaman aklimdan cikacak her şeyi birakip dönme düşüncesi
Ne zaman kendi ayaklarimin üzerinde durmayi becerecegim
Çok yoruldum hic tanimadigim insanlardan Katlanmak zorunda olduğum şeylerden bıktım
Sokakta yürürken sanki köşeden evim cikacakmis gibi aranmaktan,defalarca hayal kirikligina uğramaktan da biktim
Sanki bi anda bilmedigim bi hayatin içine birakip da kacmislar beni
Sevdiğim bir meslegimin olmasi,kendi ayaklarimin üzerinde hic kimseye muhtaç olmadan durabilmek,gece yattigimda kafam rahat uyumak en büyük gayemdi
Şimdiyse beşten önce uyuyamayan,tatilse birden önce kalkamayan yanindaki hepi topu iki arkadaşına sizlanmadan duramayan,camdan disari bakinca gozlerinden akan yaşlara engel olamayan saçma sapan güçsüz zayif bir insan görüyorum aynaya baktigimda
Gerçekten bir gün burasi benim evim diyebilecek miyim?
Ne zaman aklimdan cikacak her şeyi birakip dönme düşüncesi
Ne zaman kendi ayaklarimin üzerinde durmayi becerecegim
Çok yoruldum hic tanimadigim insanlardan Katlanmak zorunda olduğum şeylerden bıktım
Sokakta yürürken sanki köşeden evim cikacakmis gibi aranmaktan,defalarca hayal kirikligina uğramaktan da biktim
Sanki bi anda bilmedigim bi hayatin içine birakip da kacmislar beni
Sevdiğim bir meslegimin olmasi,kendi ayaklarimin üzerinde hic kimseye muhtaç olmadan durabilmek,gece yattigimda kafam rahat uyumak en büyük gayemdi
Şimdiyse beşten önce uyuyamayan,tatilse birden önce kalkamayan yanindaki hepi topu iki arkadaşına sizlanmadan duramayan,camdan disari bakinca gozlerinden akan yaşlara engel olamayan saçma sapan güçsüz zayif bir insan görüyorum aynaya baktigimda
Gerçekten bir gün burasi benim evim diyebilecek miyim?