Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Aşk dediğin bu kadar acı verici bu kadar nankör olmamali. 3 yıl önce bugün kırıldığım kadar kırığım en az. Yasadigimiz konuştuğumuz seylerin 3 kuruş değeri yokmus meger. 3 günlük insanlarin önemli oldugu, 3üncü kisilerin zarar verebildiği, 3 kuruş için verdiğin zarara paha biçilemez. Gereksiz yere yaşanmış 3 ekstra yıl. 1-2-3. Kötüsüyle ve iyi gibi görünen Kötüsüyle... İlk 2 yi ben aliyorum. Bu son 3ü hiç yaşanmamış sayiyorum. Hiç. Tıpkı sen.

Bu yol cok uzun... Bazen yoruldugumu farkediyorum... Ama pes etmek tarzim degil... Vazgecmek benim lugatimda olamaz... Bunca senelik emegimi yok edemem... Bu tam bir delilik olur... Sabretmeliyim... Her sey diledigim gibi olacak... Az kaldi... Cok az kaldi... Insallah...

Oynamadan kazanamam biliyorum..
Ama fena mi olurdu simdi durup dururken bana $100,000 cikiverseydi biryerlerden..

Off dusununce bile icimi bi sevinc kapliyor. Butun o stresim herseyim ucup giderdi heralde. Ohhh keyfine calisirdim sonradan. Her maasimla eve bi yenilik yapar, gider pahali parmalardan giyinirdim.

Daha sk tatile cikar, bi sene sonra da ben daha heycanli biseyler yapmak istiyor der, isten ayrilirdim.

Ah ulen ah.

Ama iste o para cikmiyor ve ben bu borcla mucadele etmek durumunda kaliyorum

Neyse yapcak bisey yok..

Devammmmmmm

Düşünüyorum; hayatımın hiç bir döneminde gerçek/kalıcı bir mutluluk yaşamamışım, hiç tatmin olmamışım gibi.
Hiç bir tanıdığımı iyi hatırlayamıyorum, hep kırıldım, hep diken üstü, hep hayal kırıklığı..
Kalıcı olmamış hiç kimse, hiç bir şey. Hatırlayıp hatırlayıp mutlu olamıyorum, dolu dolu gülümseyemiyorum.

Bazı filmleri izleyemiyorum son zamanlarda..
Ne öyle arkadaşlıklar ne öyle aşklar var. En azından kendi hayatımda olacağından çok umutsuzum, özellikle dostluk olarak. Aşkı da kalıcı göremiyorum, hep bir korku var.
O güzel hisler fazla sahte geliyor şu aralar.. Sanırım ya moralimi bozacak ya da fazla umutlanacağım diye. Normalde izlerim ama şu ara hassaslık var gibi.
Çok dramatik da olmasın ama daha gerçekçi olsun.

Son düzenleme:
O kadar da toz pembe değilmişsin sevda. .
Dün geceki ilk tartışmamızda öleceğim sandım
Sana bu kadar bağlanmak beni korkutuyor
Kafamda sana sunamadığım soru işaretleri,Her saniye beynimi delik deşik ederken nasıl oluyor bilmiyorum ama aynı zamandada umut edip,hayal kuruyorum. .
Nolur herşey güzel olsun Rabbim nolursun. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…