• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Doğru söylüyorsun; içim o kadar basit ki anlamak isteyene, ama ön yargılı davrandıklarından bir b*k anlamıyor kimse. İstedikleri yere çekiyorlar. Hiç bir şeylerin yeri ve zamanını beklemiyorlar. Canım isterse yapıyorum ya da gerek görüyorsam yapıyorum bazen sıkılmamak için yapmıyorum bazen çok gerekli olmadığı için yapmıyorum vs vs. Senin bana verdiğin enerji de önemli. Bana rahatlık vermediğin sürece göremezsin tüm beni... Kırılganlıktan enerjimi koruyamıyorum.
Ve ben çok yoruluyorum anlaşılmamaktan. Yüzeysel davranıyorsunuz.

Kin nedir?
Bence kötü düşünceler barındırır.
Uzak durman gereken insanı bilmek ve bunu uygulamak değildir.
Kimse de kolay kolay değişmiyor zaten.
Buna rağmen yirmi kere "neyse" deyip devam edip sabrımın sonunda bitirmişimdir genelde...

Ayrıca sayın insanlar, bir insanın söylediği bir şeye gülmek yerine önce acaba ben mi bilmiyorum ya da yanlış mı biliyorum diye düşünün olur mu?
Farkında olmadan çok saçma görünüyorsunuz, gereksiz havalar:KK53:

bir seferde tek şey düşünmek istiyorum. erkekler gibi.

kafamı bu kadar yormam bana ters tepiyor.

uzun zamandır ilk kez puzzle yaptım, o kadar arka planda beynim bişeyler düşünüyormuş ki saatlerce puzzle ile uğraştım resmen beynim dinlendi ve sakinledim. resmen meditasyon.

meditasyon demişken yapmalıyım onu da uzun süredir yapmıyorum bana iyi geliyor.

Çok sinir ve görgüsüzsün.. bana neden yalakalık yaptığını anlamıyorum.. Ayıp olmasın diye ben de seni seviyormuş gibi yapıyorum.. birbirimizin hayatlarından sessizce çıksak ya.. en fazla senede bi kaç kez konuşsak ya.. anneannem de burada seni övüyor.. iyice sinir oluyorum.. fesat mıyım ben.. sanmıyorum, bu kadar görgüsüzlük ve bilmişlik yapmasan sinir olmazdım.. zaten ben senin kötülüğünü değil iyiliğini istiyorum.. ama gözümüze sokmadan..

Back