Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Şu an Rabbimin ne kadar büyük ne kadar Yüce olduğu olmazları oldurdugu O'na açılan elleri boş boyunlari bükük birakmadigini görmenin mutluluğu geçiyor aklimdan..
Ona açtığım ellerimi hiç boş bırakmadı...
Şükürler olsun Rabbim.
Hamdolsun Yaradan'ıma.

Sen sadece okuduğunu anla oldu mu,oysa bir de gerçek diye birsey var.Senin okuduklarindan hariç gerçekler. ..

Sen şimdi onu dogru biliyorsun ya, aslında hicbirsey bilmiyorsun.

Ben artık sana uzun cümleler kurmuyorum ya, iste bu yuzden. Üzgünüm hayat sadece okuduklarindan ibaret değil, seni kandırırlarken ben öylece uzaktan izliyorum senı.

Not :mesajını aldım.

Çok dışarıya açılmanın ruhuma zarar verdiğini hissediyorum bazen.
İnsan muhabbetleri arasında çok kaldım mı huzursuzluk, yorgunluk başlıyor. Negatif enerji alıyorum...
Kendi dünyamda az kişiyle takılmayı seviyorum.. Bazen sadece kendimle olmayı da seviyorum...

Galiba bende ufak çapta bir panik atak gibi bir şey var senelerdir. Nadiren yaşıyorum. Yakın zamanlarda baktırdığımda kalpte bir şey yoktu.
Sadece aşırı kalp atışı oluyor, titriyormuşum gibi, bazen de deprem oluyormuş geliyor rahatsız ediyor ve uzun sürüyor.
Esma okuyarak geçmişti bir kaç kere...
Şimdi de oluyor kaç gündür. Çabuk geçer umarım ve başka sıkıntıdan değildir.

Öyle sosyal medya bağımlısı olmuşum ki
Bir günlüğüne telefonumdan face, instagram, snapchat, twitter uygulamalarını sileyim diyorum elim gitmiyor

Haydi lokum bir güncük sadece

Bu da bir başlangıç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…