Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Aklımdan geçtiği gibi insanların aklına sokmayı başarmak yıldızları birbirine iple bağlamaktan daha zor.

Umudum yok ama tamamen ümitsiz de değilim. Umudum belirli insanlara karşı yok.
Çünkü onlar işkenceden başka bir şey değiller.

Sacimi kazitip peruk mu taksam diye dusunuyorum bi de acaba olmaz zahmetli is kafam cok kasinir evet sigarayi birakmayi dusunuyorum bi yandan bide 5 kilo versem iyi olacak yaz geliyor(daha aylardan ocak??) kediyi kisirlastirmam lazim uyutmadi dun gece daha dogru duzgun fiyatta almadim faturalari da islemedim yine bugunun isini yarina biraktim cok sukur

Bu konuya da hep tadım tuzum kaçtığında yazıyorum ha. Kırk yılın başı tek başıma sinema keyfi yapayım dedim, hatta hiç yapmadığım şeyi yapıp para verip mısır aldım ve bafilenmiş hissetmedim ama film berbattı şöyle doya doya gülemedim.

Hiçbiyerde bulamadığım mihail zoscenkonun 4 tane kitabını internette bi kitap sitesinde buldum, merdivenaltı bi yere benzemiyorlardı satın aldım hala kargolamadılar. Arıyorum açan yok, mail atıyorum dönen yok. Su mu içmeliyim üzerine yani? Hayatta bırakmam o parayı size.

Son birkaç gündür iş yerinde milleti tepeme çıkarmaya başladım sanırım. Böyle aşırı anlayışlı yardımsever nazik olmaya başladım. Ne zaman bu kişiliğe bürünsem burnum b.tan kurtulmuyor. Kendine gel mihail. Başlatma işinden de gücünden de, ben onların taaa

Birisi bir konuda Kuran ı okurken nasıl abdest almasını bilmeyenler vs vs vs ...demiş..
Bende diyorum ki Kuran da okuduğum ve anladığım şudur ki Abdest namaz için emredilmiştir . Kuran okumak için değil .Allah c.c Okuyun demiş....Oku yahu korkma abdest alma demiyorum istiyorsan al .Elbet güzel bu .Ama abdestsiz Kuran okunmaz el sürülmez diye birşey yok . Bana kalkıp başa kitaplarla gelmeyın burada yazıyor diye...ee onu kım yazdı senın benım gıbı bir ınsan . Allah Kuran da eksik bırsey bırakmamıs. Bize yapmamız ve yapmamamız gerekenlerı söyluyor . İnsanları uzaklaştırmayın ibadetten okumak tan anlamaktan Allah ın kelamına sığınmaktan .
Allah c.c diyor ki siz bilmezsiniz ben bilirim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…