Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bugün biraz arabeskim, biraz öfkeliyim, biraz da hüzünlüyüm.
Bilerek, rampa çıkarken yol vermeyen adamın üzerine sürdüm ve aynasına çarptım, belki kurallara uymayı, yol vermeyi böyle böyle, arabası zarar gördükçe öğrenir moron. Anlasın herkesin kendisi karşısında geri vitese takmayacağını.

Gerçi hangi birine öğretecek, hangi birine dinleteceksin ki? Bu insanlardan tonla var ve gittikçe çoğalıyorlar... Üremekten çekinmiyorlar. Bense dünyaya getirdiğim el kadar bebeğime bakıp onu bu dünyaya getirmekle iyi mi ettim kötü mü diye düşünüyorum. İnsanlığa olan inancımı kaybediyorum sanırım, hep bu kadar kötü müydük yoksa sadece çocuktuk ve görmüyor muyduk?

Şuan aklımdan sadece huzur geçiyor , vatanım geçiyor... unutmak için içimdeki bu yangını yine sardım kadınlar kulübüne uyku tutmuyor içim acıyor yüce Rabbimden güzel vatanıma iyilikler diliyorum huzur,mutluluk diliyorum başka bişey istemiyorum...
Allah ım yar ve yardımcınız olsun inşallah....

O geciyor aklımdan her zaman ki gibi ve hiçte cıkmıyor. Aklıma gelen en güzel şey ve hep aklımda olmasını istedigim tek sey. Kendimden nefret ettigim zamanlarda bile beni seven , bana destek olan kisi. Gozlerimi kapattigimda yuzu aklima geliyor. Gulusu ,bakisi . Oyle guzel seviyor ki kirmadan , incitmeden . Avuc kadar kalbi var ve sanki dünyalar kadar sevgisi . İyki var . Allah'ın bana en guzel hediyesi.

Kardeşim neden olduğum şehre geldi ya, Ankara'ya, İzmir'e gitseydi.Bıktım işlerini halletmekten höf. Şu bir hafta mecburen aynı evde kalacağız intikamımı feci alacam senden!

Şu hayatta en sevmediğim şey ben hazırlanıyorum,giyiniyorum çıkıcam yok ekildik hay böyle işe sabah sabah iki gıram keyfimin içine edildi
Zaten zor ayalta duruyorum,kendimi toparlamakta ne kadar zorlanıyorum bide gerizekalı insanlarls uğraş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…