Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bu no:309 dizisinin ilk bölümlerini sırf tvde bir kaç kere denk gelip de kızın evlilik dışı hamile kalıp annesinin hiç klasik bir türk ailesi gibi davranmamasından dolayı "nasıl olmuş bu olay yahu" diye düşünerek merak ettiğimden izledim, vay arkadaş normalde felaket olacak bir olay bu :)

Galiba sardı biraz

Sınavdan feci kötü bir not aldım, şimdi eski ben olsam dünyam başıma yıkılır hiçbir işim yolunda girmiyor derdim. Ama şimdiki ben; e yani cogni çalışmadığın sınav için normal not, her şey emek eksenli ilerliyor emek olmayınca elde ettiğin bir kazanım da olmaz. Sonuçlara bakıp şikayet edeceğine çözümü senin çaban da. Çaba göstermeyip tembellik yaptığında da sonucun böyle olacağını bilmen gerek, diyorum.

Bence olgunlaştım ya, öpün beni.

Ölürüm yoluna ölürüm de yine boyun eğmem
Yakarım dünyayı uğruna ama sana eğilmem
Öyle sınırsız, öyle derin, öyle çok severim ki korkarsın
Kuruyup çöle dönsem de, pare pare olsam da yenilmem.

bu da burada dursun.

Yapmadığım şeyleri yapamıyorum/yapamayacağım zannedilmesine uyuz oluyorum.
Bilerek yapmıyorum, canım istemiyor vs..
Canım istemezken yapmaya kalkınca da olmuyor.
Bazı şeyler içinde fırsat veren heveslendiren olmadı ki yakınımda, hatta aksi daha çok oldu. Tembelliğime tüy diktiler.
Ama istedim mi yapıyorum niyetleniyorum hevesleniyorum çoğu zamanda kendi kendimi idare etmek durumunda kaldığımda, ya da içimden geliyor bir anda.. Ve memnun oluyorum bundan, hoşuma gidiyor.
Ama göstermiyorum işte çoğu zaman, bazen de siz görmüyorsunuz...

Şöyle sağlam bir psikolog bulup dökülüp beni anladığında da ailemin karşısına oturtup anlatmasını isteyesim geliyor!

Nasılsın kızım anlat bana hikayeni kimler üzdü gözlerini

Nasılsın kızım söyle bana kendini neler kırdı kalbini

O taze saçlarda kimlerin eli yaşlanmış dumanlı nefesleri

Hoyratça itişleri, görgüsüz asaletsiz üzüşleri

Sen neler neler çektin ben biliyorum

Dokunsam ağlarsın hissediyorum

Hüzün zamanı geçti onlar eskidendi bitti hepsi geçti

Kirli beyaz kedi yıkan gözyaşımla

Kurtul anılardan, sarıl yarınlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…