Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Kalkıp banyo yapmam girik kahve içesim var ama bu sefer uyuyamam neyse en iyisi hayatım

Sindirella filmini izlerken ağlayan insan ben oluyorum
Bu kadar duygusallık fazla sanki .
Ne güzel artık hiç ağlamıyorum derken son iki gündür her halta ağlar oldum

Zaten kimseye tek kelime dert yanmiyorum.
En agir acilari kendi kendime sirtlandim bu zamana kadar.. hata da ettim gunah da isledim. Bazen egriydim bazen dogru bazen iyi bazen kotu.. bir sekilde bu gunlere geldim iste. Susarak hep susarak hep susarak.. kimse bilmedi ben ne gordum ne gecirdim. Yine ayni. Omuzumda koca koca yukler yuru mismo yury dik dur ama gulumse bak diyorlar bana. Icim kirik dokuk paramparca goren yok. Bir kalp krizi diyorum ani bir kalp krizi alipgoturse beni bu dunyadan.. cok yorgunum, kirginim, bezginim artik.. kendi kendimle konusmaktan bile s1kldm. Ayni seyler ayni seyler seyler.. bu yazdiklarimda ayni. Hersey ayni.. don dolas ayni.. yetti artik. Gercekten yetti.. acilarin kucumsenmesinden de yok sayilmasindan da nefret ediyorum. Empatisiz duygusuz hissiz beylik samimiyetsiz teselli cumlelerinden de.. sig sularinda yasamaya devam et sen. Ben derinlerimde yasamaya raziyim! hayir yani herseyi oldugu gibi kabullendin ben artik. Yzulestim kendimle tamam dedim bu boyle su soyle. Ben kabullendimde su koca dunya bir beni kabullenemedi, bir beni sevemedi. Herkese yuru ya kulum bana dur sen dur kulum. Insaf!

Aldatmayan erkek yoktur yakalanmayan vardır olayına inanıcam artık. Ya da aldatamayan vardır.
Gerçekten aldatmayan varsa bile 1000 de 1 gibi geliyor.

sigortam.net ile bir daha çalışmayacağımı düşünüyorum şuan. yalancılar 1 aydır kaskomu yapmadılar yaptık dediler birde... aman aman rezalet bir firma sakın çalışmayın...

Of yeter ya artık evde oturmak istiyorum ben. ne düğün bitti ne kına ne başka bişey
Bu nedirrr ya bi kafa dinliyim artıkk

O pasta dilimi önümde durdukça nasıl işe konsantre olmam beklenebilirki

Bıktım bu aile kavgalarınızdan ya bıktımmmm...
Bu durumun bizim aile içinde huzursuzluk çıkarmasından bıktım...

Ben niye geceleri acıkıyorum? Aklıma türlü türlü yiyecekler geliyor ama yememeliyim.

Ne yemeği yapsam acaba fellah köftesimi yapsam domates az yetermi acaba ..yaparken oğlum karisirmi acaba...öf daha tuvaleti temizlemem lazım..çocuğun karnı aç ben hâlâ oturmuş neler düşünüyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…