Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Birine içtenlikle bir mesaj yazarken, sonuna yine içtenlikle bir gülücük koyup sonra durup onu geri sildiniz mi hiç?
İşte bu çok istenilen doğallık(!),
İşte bu olması gereken(!) değişim.
İşte bu gülücük de benim bir isyanım!
Ayrıntılar çok şey anlatır bana göre.

Eskiden her cümlenin sonuna koyarken, çok gülerken, zamanla değiştiğimi görmek bir isyanım.
Her şey gibi, bu da yanlış yerlere çekiliyor ve sonuç; ne yazık ki kırılmak. Bu yüzden cool olmak zorundayız(!) efenim, o maske gerekli. Olay tek bir gülücük de değil de, neyse.
Bu kadar kırılgan olmamdan da nefret ediyorum, içimdekileri doya doya yaşayamamaktan da, her şeyin yanlış yorumlanmasından da... Ama "hayat" bu!

Asabım artık eskisi gibi değil.Mesela sesim yükseliyor, elim ayağım titriyor, bir şeyleri kırıp döksem rahatliycam gibi (ama sonradan da pişmanlık duyacak gibi)... Ne ara böyle gergin ve kontrolsüz bir kadın oldum?
Bu bendeki yeni benden korkuyorum...

Mesela hangi ara dudağimi kanatacak raddeye geldim ? Bu bendeki benden korkuyorum...

Yine ben yine evde oturmak yine bir yerlerimin ağrıması bir şeyler olması falan filan..
Evde oturmak pek yaramıyor bana sanırım, hele ki belli bir tempoya alıştıysam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…