• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Anne.. Bunalıyorum vallahi ya..
Bana buralara bunları yazdırıyorsun.. Napayım içimi nasıl dökeyim sen bizi dert duvarı gibi kullanıyorsun başkasına kızıp bize patlıyorsun ben de boşalmalıyım, imkanım olsa psikologa gidicem de şuan için maalesef. Sen zaten gitmezsin, deli misin sen?
Birileri haksız olsa bile o kadar olayı uzatıyor büyütüyor alakasız olaylara gidiyor o kadar konuşuyor öfkeleniyorsun ki haksız oluyorsun gözümde. Ki bana haksızlık yaptığın çok olunca üstelik.
Ruhuma ağrılık verenlerden biri de sensin maalesef.
Şu odadan çıkıp bas bas bağırasım geliyor şuan, bir sus diye...
Bir şeyler yaşamış olabilirsin hayatta ama ben de zorunda değilim bu bunalımı yaşamaya.
Ayrıca lanet olsun bende ki bu hassaslığa da!

Bir süredir nasıl kaçasım var, en azından 1 hafta şöyle tek başıma yaşamak istiyorum, atlayıp gitmek istiyorum kafamın estiği yere ansızın. Belki bir arkadaş da gelir bilmiyorum.
Bir an da her şeyi elimle şöyle bir itmek istiyorum, bir süreliğine.
Sonra kulağımda ailemin sözleri yankılanıyor:KK47: Annemin paranoyaları..
Henüz mesleğim oturmadığından tam özgürlük sağlayamıyorum zaten.

Susmak çözüm mü?
Simdi konuşarak birbirimizi anlamak varken neden susarak çözüm bulmak zorundaymışım gibi davranılıyor.
İnsan en özelini anlamıyorsa kimi anlayacak.

Lanet olsun karakterim mantigimdan baskın çıkıyor. Susamıyorum.
Keske pasif karakterli sessiz bir insan olaydım.
Belki her sey daha kolay olurdu.

Lan konuşmak, konuşarak anlaşmak dururken susmak nedir ya. Allah allah.

Ben susarsam, içime dönerim.
Paylaşmam. Anlatmam.
Hissizlesirim. Soyutlasirim.
Kapalı kutu mu olman lazim.

Ne yani böyle mi olmam bekleniyor. Bu mu.
Bir kadın daha sussun, hayattan kopsun kendi içinde yaşasın mı?

Bu insanlar manyak.

Ben bu dünyaya ait değilim.
Firlatin beni uzay boşluğa kendime bir kara delik bulayım. Belki izafiyeti görürüm.

Sırf sen onun annesisin diye sırf o senin çocuğun küçüğün diye istediğiniz kadar kırıp dökemezsiniz, yeremezsiniz, kızamazsınız... Ben annenim istediğimi yapar söylerim sen söyleyemezsin kafasından nefffret ediyorum.
Çocuk dediğin insanın da bi kalbi var bi psikolojisi var dimi.
Tamam yine kız, ama ne dediğine yaptığına dikkat et.

Lütfen alıntı yapmayın !

yardim.edin lütfen
iyi aksamlar bi korkum var fikrinizi almak.istiyorum sevgilimle sürtünme yasamistik sevglmde iç camasiri var ve penisim vajinasina paraleldi bosalmadm ama bi ihtimalle olsa zevk suyum icncamadrina bulasmis olablir hamile kalirmi sizce bahsettiğim.olay tam bi hafta önce oldu ve sevglim iki.günde sabahları iç camasirnda nokta nokta kan goruyomus adetinin gelmeside lazim cevabinizi bekliyorum teskkur ederim iyi aksmlar

Cevaben;
Eğer penisiniz size paralel ise sıkıntı yok, lakin sevgilinize paralel ise işte sıkıntı orada başlıyor. Buna ek olarak zevk suyu ve sürtünme hakkında bilgimiz yok. Zevk suyu Çenesuyu, Erikli gibi marketlerde satılan bir su mu ?

Not : lütfen çocuklarınıza adam gibi cinsel eğitim verin bu e-postayı atan kişi 21 yaşında üniversite mezunu bir gencimiz. Bu bilgilere facebook profilinden ulaştım. Amacım asla dalga geçmek değil, cinsellikte neredeyiz görmenizi istedim.

Bir rüya gördüm bugün, tam hatırlayamıyorum ama bir kuş gibi büyük bir şey vardı, dostummuş, çatıda falan buluşuyormuşuz bazen. Ama kötü şeyler de yaşanıyordu rüyamda sanki, bazen o uçup çevreye iyilikler yapıp geliyordu yanıma tekrar. Bu ara fazla yalnız hissediyorum sanırım.

Back