Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Acaba yarın sabah muge anliyi actigimda 6 yasindaki kizi bulurlaymiyki. Bu ara biraz acildım hesap kitap yapma zamanim geldi. İs mi bulsam yoksa kpss mi hazirlansam. Acaba yarin carsiya cikarken ne giysem saclarimi saridan kahveye döndürdüm gün isiginda nasıl duracakki saçım. Kahvaltiya menemen yapsammı baya birsey geciyormus aklımdan

İnşallah İnşallah yarın güne güzel uyanırım(dırılırım) Nasıl uyanıyorsam tüm gün o sinirle duruyorum çünkü o halde yarın işlerimin halolmasını ve güzel, verimli bir gün olmasını diliyorum

Neyin karmasasini yasiyorum bilmiyorum. Icinde oldugum durumdan hic memnun degilim. Konu acacak birseyde yok ortada, yada belkide cevaplara hazir degilimdir..aslinda anlatmak istedigimi anlatamamak derdim. Yolunda gitmeyen birseyler var ve zararli kisi olmak istemiyorum. Herkes hakettigini bulsun, herkesin gercek yüzü ortaya ciksin!

Sanirim rahatladim. Birazcik. Azcik.

Korku ,mutluluk,endişe,sevinç,heyecan......hepsini aynı anda yaşıyorum..
Az kaldı bebeğim nasipse kavuşmamıza.
Doktor bugün doğum yaklastı deyince ,hem deli gibi seni kucağıma almak istedim , hemde tekmelerini özleyeceğim için gözlerim doldu.
Birde,şimdi sadece bana aitsin ,bitek benimsin.sadece ikimizin bildiği bi bağumız var.doğunca babanla bile seni paylaşmak azıcık zor.
Nyse ,sağlıkla gel de.....
Tek dua m bu.
Seni seviyorum hemde çok güzel bebeğim...

Keşke siniri alınmış adamlar ile kavga etmeyen daha sakn bi kocam olsaydı ve bugün on kişi ile aynı anda kavga etmemiş daha sakin morali yerinde olsaydı da bir dış günü dışarıda kar yağarken biz sıcak yatağımızda birbirimize sarılıyor olsaydık..
Şimdi de aynı yataktayız gerçi ama o aklında binbir türlü şey morali bozuk arkası dönük yatıyor ben de buraya yazıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…