Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Yorgunluk var üzerimde.. Manevi huzuru bulmak istiyorum artık...
Çok sabrettim çok sıkıldım üzüldüm daha ne kadar beklemeliyim bilmiyorum ve bu yüzden aceleci bir havam var...
Yaşım belki küçük bunları demek için ohoo daha neler yaşayacaksın denebilir biliyorum ama manen çok yorulmuş biriyim.
Neyse, hayırlısı yine tabi.

Kolayca seven kısa sürelerde sevgilisi olan insanların her seferinde söyledikleri o büyük sevgi sözcükleri hiç samimi gelmiyor.
O kişiye özel değil, sevmeyi seviyor kendileri..

Eskiden ne çok gülerdim, gülen yüz kullanırdım..
Şimdi, cool takılıyoruz biraz.
Neden? Zayıf görünüyorsun, fazla iyi görünüyorsun, aptal görünüyorsun!
Çünkü her şey yansıttığından ibaret.
Gülen yüz içtenlik değil, coolluk işe yarıyor.
Hala sıkıntısını yaşamıyor değilim biraz, ne kadar kendimi çeksem de.
Birine salayım diyorum, aynı şeyler...
Ah çok şey biliyorum da, böyle olmak istiyorum belki? Olamaz mı?

Bu lanet olası şehırden nefret ediyorum atanıp gıtmek istiyorum bebeğimide alıp çünkü burda beni sinir hastası eden kişiler var tek çare atanmak.allahım duy sesimi nolur bebeğimin kısmetine beni bu sene kurtar.

Keşke şöyle yeşilik güzel yayla gibi bir yerde olsam;güzel bir kahvaltı sofrasının başında, karşımda sen, Gene elinde telefon instagram bildirimlerine göz gezdiyorsun uzun uzun bakıyorum çekik gülünce yok olan gözlerine,saçlarına,kaşlarına,ellerine sonra telefonu bırakıyorsun masaya ve gülüyorsun nası yapıyorsun bunu bilmiyorum ama çok güzel gülüyorsun ve ince belli bardaklarımıza dolduruyorsun bakır çaydanlıktan demli çayı,ben içimde yasinler,fatihalar okuyorum çünkü sen şükür sebebisin adam...Bingöl gibi bakıyorsun gene ve dökülüyor dudaklarında ilahiler,türküler,şiirler..

Gerçekler nerede?
Hüzünler çoğalmış.
Aşk için kurduğum düşlerin yerini,
Kocaman yanılgılar almış.
Geriye dönemem
Ölümden beterdir yenilgiler,
Gözyaşlarım birer birer uykularımda toplanmış.
Gece oldu..
Sözüm bitti,
Uykum geldi,
Yatağım boş
Neredesin?

Back