Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

İyi değilim. Havalardan mi yoksa bu benim genetik kodlama hatamdan mi bilmiyorum yine dönüyor beynim. Yaşamak bana zor ve ağır geliyor. Ama neden? Neden her şey bu kadar büyüyor gözümde ve neden her şeyi kendime dert ediyorum? Elde var yine helyum gazıyla dolmuş gibi uçup duran bir kafa.

İyi değilim.. Hic iyi değilim. Cok fazla takıntılıyım. Konu herşey. 19 yaşındayım ve geleceğe dair plan yapamıyorum. Yapmak istiyorum ama bunun icin güçlü olmam gerek ama hic değilim. Babamın borcları bitmiyor. Bu yüzden işe girip kendime ve onlara faydam olsun istedim. Ama aileme vermekten bana kalmadı ve şimdi kendime almak istediğimde ağızlarından al lafı cıksada icleri gözleri öyle demiyor. Ve ben bunu görebiliyorum hissedebiliyorum. Onlar üzülmesin diye vazgectm almak istediğimden. Alacagım şeyde kurstaki sergiye katılmam icin 35 liralık cerceve almak gerekliydi bende 100 lira istedim kağıda falanda ihtiyacım var diye.. Annemin üzülerek suratı düştü biliyorum kötü niyetle değil anlıyorum onu. Ama anlamadığım şey bizim neden bu kadar umudumuz yok neden aclıktan ölüyormuşuz gibi neden yani ihtiyaclarımızı karşılamak istediğimizde böyle sıkıntılar oluyor off işin icinden cıkamıyorum

Baharın son gecesinde gece kuşları...
J249gB.gif

Back