Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Aylar sonra saç maskesi yapabilmenin haklı gururu icerisindeyim efenimmm
Bu aralar aldığım kararlar umarım ilerde beni mutsuz etmez.Çok şeyi erteledim hayatımda ve hala erteliyorum.Ama inat gibi hala da vazgeçmiyorum.E biraz kaptırsam kendimi hayatin akışına olmaz mi?Belki hayat beni daha mutlu olacağım bir yere çekmeye çalışıyor nereden biliyorum?İnat iste inat
Offf neyse bu sorular bitmez gidip çalışayım

kendimle baş başa kalabildiğim bu güneşli cumartesi gününde dışarı çıkmamak; spor yapıp dizilerimi, filmlerimi izlemek, kitap okumak, kahvemi yudumlamak, hafif bir yemek hazırlamak ve sonra aynı döngüyü geceye kadar sürdürmek ... muazzam. uzun süredir yaşamak istediğim şey. özlemim.

bu benim icin guzel bir baslik olmus. oturdugum yerden isimi yapabilirim herkesin sorununu inceliyorum kendi kendime, cok keyifli. benim kafamdan gecense, su an kalbimdeki kisiyle sicacik bi yerde, guneyde belki, bi sahil kasabasinda, ay isiginda yildizlar esliginde bi kadeh sarap icmek sanirim. bunun hayaliyle uyumak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…