Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

İnsan sevmediğine benzermiş.. Hassas olduğum konularda bana yapılanlara alışıp, başkalarına da aynı davranacak mıyım ben de acaba? İnadımdan yoruluyorum, sıkılıyor kırılıyorum. Nasıl bir otomatik ayar yapıyorlar anlamıyorum insanları, bir çok düşünceliler bir alakasız ama sürekli düşünen önemseyen insanlardan daha değerliler.

Arkadaş bir insanla konuşurken sana bir şey sorduğunda ya sen? diye geri dönüş yapmıyorsan o insanı fazla önemsemiyor sohbet uzatmayı düşünmüyorsun demektir ama bilerek ama bilmeyerek. Ötesi berisi yok. 1 olur 2 olur 10 kere olmaz.
Çok gereksiz önemsiyorum insanları ama bazıları da fazla önemsemiyor bence, dile getirince de seni suçlu çıkarıyorlar aynısını sen yapsan olmaz, haklı çıkarlar.. Hayır bir şey yaptığımda yok anlamıyorum gerçekten hiç anlamıyorum. Tek tahminim enerjim yeterli yansımıyor, çünkü cidden bir şey yok.

iyi gününde kötü gününde yanında olduğum insanlar var, hem de hiç gocunmadan yaptım bunu. kendim müsait miyim değil miyim diye bakmadım, yanlarında olmaya çalıştım. ama gel gelelim şimdilerde ben mutluluğumu paylaşırken ilgisiz davranmalarına gerçekten üzülüyorum. nasıl geçti dün, beklediğin gibi miydi demek zor olmasa gerek.. arada yalandan ee senin de hazırlıklar nasıl gidiyor yaa diye üstün körü sormak, ben anlatınca da hıı çok güzelmiş deyip geçiştirmek, benim asla onlara karşı yapmadığım tavır. demek ki neymiş cesminaz, bir kere daha öğrendik ki, herkese hak ettiği değeri vermek lazımmış üzülmemek için. zaten çok güzel dostlarım var benim onlara gösterdiğim değerin karşılığını verebilecek olan, başkaları için öyle bir çabam olmayacak bundan sonra

Her dakika engelli bir çocukla uğraşırken her gün gösterdiği en ufak gelişmeye bile deli gibi sevinirken hala ilk aşkımı özlüyorum. Ve onu bana bağışlamayan dünyaya lanet ediyorum. Hayatım çok farklı olabilirdi. Yaşanan hiçbir şey gerçekleşmeyebilirdi. Bunu hak edecek ne yaptım?

aynı anda o kadar çok şey yapmak istiyorum ki zaman yetmiyor.
sanırım ancak nişan bitince kendime vakit ayırabileceğim, o da ancak bikaç hafta olacak, sonraa tüm hızıyla düğün hazırlıkları.
neyse ki sonunda Aşk'a kavuşmak var

İstediğim tek şey hayallerimin gerçek olması.Beni yari yolda bırakmacak tek şey gelecek planlarım.Yani umarım bırakmaz:)
Olsun ben ne olursa olsun bir gün hayallerimi gerçekleştireceğim.Öyle olur boyle olur.Çok üzdüm zaten kendimi.Çok yıprattım.Ne bileyim güzel olur diye düşünmüştüm.Ama görüyorum ki vazgeçmiş.Günler kaldı,o hic korkmuyor bile.
Ve bu sefer kendime kızıyorum.Nasıl bu hale geldi kalbim.Nerde o ketum kız.Neden herkese onun beni nasıl sevmediğini anlatmak istiyorum.Bu kadar açık vermek hiç doğru değil.İlk defa kalbimin bu kadar attığını hissediyorum demiştim ya bu ritim beni mahvetti işte.Keske eskiye dönsem de her şeyi engellesem diyorum.İzin verdim buzdan duvarlarımın erimesine.Simdi de savunmasız kaldım işte.
Neyse bu kadar duygusallık yeter.Çok daha önemli islerim var.Ama biraz uyumalıyım.Keske kalbimize,beynimize reset atabilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…