Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Şu an gecenin bu saatinde kendimi bana deger vermeyen pislik bir herifi düşünerek geçiriyorum. Seni unutacagım ne olursa olsun ben senden iyilerini hakediyorum...Asla gelen taraf ben olmayacagm ve gelsen bile seni hayatıma kabul etmeyecegim. Bu da burada dursun olurda dönersen dipnot gecerim buraya geldi ve kabul etmedim diye kendimle gurur duyarim gelmezsen de adm atan ben olmadgm icin gurur duyarm...

Çok az kaldı çokkkk
Geceleri rüyamda sürekli uçurum yanındayım.Bazen uzun uzun bakıyorum bazense boşluğa bırakıyorum kendimi.
Aslında anlamı iyi.Çekilen sıkıntının sonundaki mutluluk diyor.Ne diyim İnşallah..

Ne zorluklar çektik..
Sen hep hayalimdin..
Yokluğunda sesini dahi duyamadığım o zamanlarda yastığa sarılıp ağlardım sana sarılıyormuş gibi düşünürdüm.. Öyle zor günler yaşadıkki brbrimizden haber dahi alamıyorken tişörtünü kokladım özleminden..
Şimdi yanıbaşımdasın.. Canımsın benim gerçeğimsin. Aşkımsın kocamsın..
Rabbim dualarımı kabul etti.. O zor günler geçti bitti.. Şükürler olsunn.. Şimdi en büyük duam beraber ölmek.. Rabbim bize birbirimizin acısını yaşatmasın aynı anda canımızı almayı nasip eğlesin canım eşim..

Çok kotu hissediyorum.Sanki kalbim boğazımda çarpıyor.İçimde hep bir hüzün.Kalbim acıyor.Geleceğimden bu kadar korkmam normal mi.2 ay sonra hayatımdaki her şey değişecek.Nereye gideceğimi bilmiyorum.Diğer yandan bir daha onu hic goremeyecek olmam canımı çok acıtıyor.Her hissi bu kadar uçlarda yasamak zorunda mıyım.Sanki bir daha hiç mutlu olamayacak gibi hissediyorum.Kendi hayatıma yön verememek de beni sinir ediyor.Evet sınav için elimden geleni yapıyorum zaten.Ama neden hissettiklerimi ona söyleyemiyorum.Onu tanimak istiyorum ama yapamıyorum.Aslında her şey o kadar basit ki.Ama geç kaldım çok geç kaldım

Back