Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

yaaa lütfennn lütfennn artık amaaa!!! :KK61::KK42::KK42:
biraz huzur. biraz sakinlik diliyorum.
yoruldum çok. ama durulmuyorum.
her şeyi bıçak gibi kesmeden kendimi bulamıcam sanırım.
nedir hayatımdaki bu karmaşa? rahat bıraksınlar artık beni!:mad::KK61:

Merhaba
Bunu sensiz başaramazdık ! On beş yıl önce 14 Kasım'da, her şey tek bir mesajla başladı.
O günden beri birlikte muhteşem bir şey inşa ettik. Her gün, milyonlarca insan en çok önem verdiği şeylerle ilgili bağlantı kuruyor. Bu gün 500.000 üyeye ulaştık. Dedim ya bunu sensiz başaramazdık.
Aklımdan geçen de size teşekkür etmek.

Çok güzel :)

Cocuklarınza aldıgınız akıllı telefon ve tabletler isinizi daha mı kolaylastırmakta.. 7/24 elinden dusurmemekler, gozleri ve basları agrıyana kadar mesgul olmalarına izin vermekler.. "Cocugum cok huysuz, rahat edemiyorum ve bu yuzden eline veriyorum akıllı telefonu, tableti" ya da "benim cocugum diger cocuklardan eksik kalmasın" diyenler..

Allahaskına yahu 4-5 ya da 9 yasındaki bir cocugun elinde iphone bilmem kacın ve tabletin isin ne ?! Cocugunuz o yasta ne basarı gosterdi de aldınız !? Ders celısması, dısarıda oyun oynaması ve sizin ilginizle yetismesi gereken cocugun nicin sanal alemde vakit gecirilmesine bu kadar goz yumuyorsunuz !? Niye bu kadar hazırcı ve gevsek davranıyorsunuz !?

Hadi bakalım biraz uyuyup kalkarım artık
Gecem gündüzüm kalmadı valla...
Gün içinde uyuduğum 4 5 saat ile yetiniyorum.O 5 saat ise ne zaman hic belli olmuyor
Yoruldum ama her şey güzel bitsin istiyorum

Rabbime binlerce kez şükürler oldun o kadar büyük ki... Tam beni yıllarca ağlatan eski sevgilimin evlilik teklifi ettiği videoyu görüp zırıl zırıl ağlamaya başlamıştım ki kızlara bunu anlatırken ekrana düşen bildirimle yanlışlıkla bana takip isteği gönderdiğini gördüm. Ben unutuldum diye gözyaşı dökerken belki de merak edip bakmak istediğini gördüm. Binlerce kez şükür sana Allah'ım. Sen ağlayan kullarını görüp sevindiriyorsun. Ben profillerime hiç bakıyor mu acaba diye merak ederken göster bana Allah'ım metakım gitsin derken gösterdin Rabbim :)

Söylediğin her söz sana ait sen sadece kendi aklından geçenleri anlattın insanlara, sonra aynı fikirdeyiz değil mi dedin...
Ben bu saatten sonra kendi fikrimi söylesem ne değişecek o sözler ağzından çıktı geçmiş olsun

Allah hakkımızda neyse onu nasip etsin zamana bıraktık, akışına bıraktık İnşallah en iyisi olur .. beklemek zor olucak gibi görünüyor şimdiden bi heycan korku başladı böle mi olunuyormuş ama şimdiden bile ben böyleyimm ..

Back