Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Şuan aklımdan tüp bebekle hamile kalıp şuan düşürüyor olmam geçiyor ilk öğrendiğimdeki ve değerlerim arttıkça yaşadığım sevincim geçiyor... 6. haftam bitmek üzereydi

Arkadaslarimla bir araya gelmeyi ozlemisim ya =) yalniz mideyi cok karistirdik be margis..agri girdi karnima..

Oy o bebek ne tatliydi oyle masallah kocaman olmus fistik ya gozumuzun onunde buyuyor =)

Bugün ilaçlı suyu nasıl farketmeden içtim ben ya .
Zehirli ilaçmış bi de bi çok yerde yasaklanmış , içinde azıcık varmış neyse ki...
Birşey olmadı ama korktum baya
Daha evlenicem , bebek yapıcam

Supersiniz gercekten soyledikleriniz iyi geldi ozellikle tam suanki piskolojime

Sabahın 5:00'i oluyor saat, meseleyle ilgili herkes horul horul uyurken, bir benim oturup halâ belgeler arasında debeleniyor olmamda büyük bir yanlışlık var ! Bakalım kalan üç saatte yetişecek mi , diyelim yetişti, yeni gün içinde yetişmesi gerekenleri hiç uyumamış halimle nasıl yetiştireceğim, nasıl konsantre olacağım, ya gözümden bir şey kaçarsa, ya bir yerde bir hata yaparsam...
Topunuzun Allah belasını versin ! Ömrümü yediniz ! Hadi gece uyuyorsunuz, gündüz ne hayrınızı görüyorum ki ! Tekme tokat dalasım var hepinize ama ahh şu mecburiyetler !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…