• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Şuan aklımdan tüp bebekle hamile kalıp şuan düşürüyor olmam geçiyor ilk öğrendiğimdeki ve değerlerim arttıkça yaşadığım sevincim geçiyor... 6. haftam bitmek üzereydi :(

Bugün ilaçlı suyu nasıl farketmeden içtim ben ya .
Zehirli ilaçmış bi de bi çok yerde yasaklanmış , içinde azıcık varmış neyse ki...
Birşey olmadı ama korktum baya :D
Daha evlenicem , bebek yapıcam :D

Gökyüzüne de bak arada.. Güneşin batışını izle hatta bir gün uykusuz kal doğuşunu izle.. İnsan o zaman inanıyor mucizelere.. Biz insanlar mutlu olmayı dolaylı yollardan istiyoruz.. bunların çoğu paraya bağlanıyor.. sonrası da malum kölelik.. Hoop başa sarıyoruz.. Unut o son üç cümleyi..:) Gökyüzüne bakıp mutlu olalım biz :) :)
Supersiniz gercekten soyledikleriniz iyi geldi ozellikle tam suanki piskolojime :KK68:

Sabahın 5:00'i oluyor saat, meseleyle ilgili herkes horul horul uyurken, bir benim oturup halâ belgeler arasında debeleniyor olmamda büyük bir yanlışlık var ! Bakalım kalan üç saatte yetişecek mi , diyelim yetişti, yeni gün içinde yetişmesi gerekenleri hiç uyumamış halimle nasıl yetiştireceğim, nasıl konsantre olacağım, ya gözümden bir şey kaçarsa, ya bir yerde bir hata yaparsam...
Topunuzun Allah belasını versin ! Ömrümü yediniz ! Hadi gece uyuyorsunuz, gündüz ne hayrınızı görüyorum ki ! Tekme tokat dalasım var hepinize ama ahh şu mecburiyetler !

Back