- Emoji Skoru
- 62.458
- Puanlar
- 898
Supermis bayildim su aralar guzel seyler dusunenlere hasret kaliyoruz allah nasip etsin aklinizdan gecenleri yasamayi herkez dusmus yasam derdine hayal kurmayi bile unutmusuz aklimizda mucadele.Şu an aklımdan ne mi geçiyor..?
Üfff.. Çok eğlenceli şeyler.. Dur dur anlatayım..
Bir inek bir köpek ve canım sevgilimle beraber.. +zıplaya zıplaya koşan benim güzel çocuğumu da unutmayalım..
Hava misler gibi.. Biz kahvaltımızı yapıp çıkmışız evden sıra ineğimizde.. Etraf yemyeşil, köpeğimle canım çocuğum koşuyor.. Ben sevgilimle el ele yürüyorum.. İneğimiz bir ottan diğer ota -tadımlık kahvaltı peşinde.. Meyve ağaçlarına doğru yürüyoruz.. Derin derin nefes alıp vererek.. Kiraz ağacının dibine uzanıyoruz.. Bizim güzel çocuk babasından kiraz istiyor.. E babası da hemen onu omzuna çıkarıp kiraz toplatıyor.. Meşhurdur kirazı kulak arkasına takmak. Canım çocuğum hepimize kirazdan küpe yapmaya çalışıyor..Ne de güzel yakışıyor bize kirazın kırmızısı.. Ben tamam babası tamam inek bile tamam ama köpeğin kulağına takabilir misin kirazı... :) Çocuk işte.. Hava sıcak su içelim diyoruz.. Çeşmeye doğru yola koyuluyoruz.. Ve su sırası.. Malum 5 kişiyiz..Öyle güzel bir su ki Ohh be dedirtiyor insanı..
Bizim güzel çocuk yavaştan yorulmaya başlıyor.. Ama ineğimizin karnının doymasına daha var.. Yine bir meyve ağacı bulma yolunda ilerliyoruz.. O da ne "yeni dünya".. İkişer üçer onları indiriyoruz mideye.. Yaslıyoruz sırtımızı ağaca.. Benim güzel çocuğumun şekerleme saati gelmiş.. Dizimde uyuyakalıyor annesinin birtanesi.. Çılgın köpeğimiz de dili dışarda kalmış,uyuyor.. :) İneğimiz ziyafet çekiyor.. Yanımda benim sevgilim.. Canımdan can sevgilim. Uyuyan birtanemizin saçlarını okşuyoruz ikimizde.. Babası gibi o da seviyor bunu.. Ellerimiz birbirine dokunuyor bunu yaparken.. Göz göze geliyoruz.. Hani bir bakış vardır.. Eminsinizdir.. Sende de aynıdır o his.. Sevgi.. Sonsuz sevgi.. Hissediyorum onu, kalbimde ruhumda her hücremde.. Güzel bir öpücükle daha da aşık oluyorum baldan tatlı sevgilime.. Şükrediyoruz düne bugüne ve gelecek günlere..
İşte benim aklım :) ve ondan geçenler :)
Supermis bayildim su aralar guzel seyler dusunenlere hasret kaliyoruz allah nasip etsin aklinizdan gecenleri yasamayi herkez dusmus yasam derdine hayal kurmayi bile unutmusuz aklimizda mucadele.
Haklısın ama sartlar olumsuzluklar insanlarin dusuncelerini degistiriyor hayal kurmak en sevdigim sey cunku insan en cok hayallerde dusuncelerde mutlu olur cunku hersey bizim elimizde en ufak olumsuzlukta sil tekrar bastan hayal kur ama gercekte bazi seyler elimizde olmadan kotuye gidebiliyor. Cevremde cok var dusunceleri bile negatiflesmis hayal kurmayi unutmus insanlar. Bencede insanlar dusuncelerini pozitif yonde olusturmali. Ben kendimi sadece bu sekilde mutlu edebiliyorum.En güzelini hakediyoruz. Çünkü her birimiz eşsiziz..
Haklısın ama sartlar olumsuzluklar insanlarin dusuncelerini degistiriyor hayal kurmak en sevdigim sey cunku insan en cok hayallerde dusuncelerde mutlu olur cunku hersey bizim elimizde en ufak olumsuzlukta sil tekrar bastan hayal kur ama gercekte bazi seyler elimizde olmadan kotuye gidebiliyor. Cevremde cok var dusunceleri bile negatiflesmis hayal kurmayi unutmus insanlar. Bencede insanlar dusuncelerini pozitif yonde olusturmali. Ben kendimi sadece bu sekilde mutlu edebiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?