Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

BEN TESEKKÜR EDERİM. BURADA OLMAKTAN COK MUTLUYUM.

kazen kitap yazar bu bilgilerle :) köşeyi de döner belkide dönmüştür sayemizde şaka şaka iyi ki kadınlarkulubu var
kazen kızma sakın sen biraz ters biriydin galiba öyle hatırlıyorum bayağıdır yazmıyordum :)

istediğim bu değilmiydi? o halde neden mutlu olmadım. çok garip birşey bu Allahım. işin içinden çıkamıyorum sanki. aslında sabah mutlu uyanmalıydım. mutluyum aslında ne bilim sanki farkında değil gibiyim de. bilmiyorum ama sen anlıyorsun değil mi Allahım? en iyi sen anlıyorsun. başka kimse tam anlamıyla bilmiyor ki zaten içimi. yinede evet umut dolmam için bir sebepti bu fazlasıyla. umuduma umut ekledi bu durum. :)

içimde bu tarifi olmayan sıkıntı yicek bitiricek beni aslında tarifi varda okadr cok ki kendime bile söylemeye korkuyorum bebeğim benim güzel bebeğim sana doyamamaktan sensizliketn cok korkuyorum birgün seni benden alırlarsan ben ne yaparım nasıl yaşarım..adaletsiz dünya işte yine bana adletli davranmaz yine canımı cok yakar sen mutlu ol yeter ki güzel gözlü meleğim

Uzun süre önce yollarımızı ayırmıştık. İyi de olmuştu. Hafiflemiştim, kafam da rahatlamıştı. Bir süre önce yeniden buluştuk. Seni niçin bıraktığımı hatırladım. Haklı çıkardın beni ve yine nefret ettirdin kendinden şampuan. Daha dün yıkadım saçlarımı el insaf! Bir günde saçımı, başımı nasıl bu kadar yağlandırabiliyorsun? Saç deterjanı! Bittin artık benim için.

Kazen, sizlerde iyiki varsınız.... Gec gördüm kusura bakmayın..

bu konuda neden böyleyim. bir yanım istekle coşarken bir yanım sanki isteksiz. neden Allahım sorumun yanıtını bulamıyorum. kapalı kapılar ardında kilitlenmişim sanki. yok yok yok kilidi bulamıyorum. dışarı çıkamıyorum.

Fizik limonlu çayla iyi gidiyor,resmen sevmeye başladım.Geç olsun güç olmasın demişler
O değil de senin saçların baya baya sarı,hemde güneş sarısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…